בעית עור.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית עור.
    אולגה .ב.
    30/09/2008

שלום רב , ברצוני לשאול שאלה ... לפני כחודש ימים צבעתי שיער ואז לאחר כמה ימים הרגשתי גרד רב בשיער ואז כשעברתי עם מסרק היו נופלים לי מהראש כמו חתיכות קטנות בצבע של הצבע שצבעתי לאחר שבוע זה עבר. ואז התחילו להיות לי קשקשים בשיער והגוף שלי התחיל לי לגרד... ואז כל הראש שלי מאחורי האוזניים גבות צוואר פנים חזה וידיים התחילו לגרד מאוד ואז ראיתי שהגוף כמו פצעים בחלק מקומות התכסה בקשקשים בעור עצמו. כמו כן יש לי פצעים ויובש מסביב לנרתיק ופי הטבעת. פניתי לרופא משפחה הוא שלח אותי לבדיקות דם ובינתיים הביא לי כדורי אלרגיה שאני לא רואה שהם ממש עוזרים, בד"כ אני סובלת מאלרגיות לאבק קרדית הבית ומעבר עונות. בנוסף קניתי קרם אגיסטן בנוסף שמפו אלפוסיל לשיער ובינתיים ללא שינויי. אני גם כן התעוררתי שני לילות בגלל גרד חזק בגוף , אבל יותר מהכל אני מרגישה עיקצוצים בגוף. יש קצת פצעים קטנים שהתכסו בקשקשים. לא כל הפצעים. הפצעים הם בפנים ידיים וחזה ונרתיק ופי טבעת. רוצה לקבל עצה ועזרה. תודה רבה וחג שמח שנה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעית עור.

הוספת תגובה

• אולגה, הסיפור שלך מתאים ל...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    03/10/2008

מחלת עור משמעותית.
    לצערי, לא ניתן לייעץ לך באופן מוסמך ללא בדיקה קלינית.
    המלצתי: הפסיקי לאלתר טיפול ופני בהקדם לבדיקת רופא עור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו