טיפול ביבלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול ביבלות
    שומרת
    04/10/2008

שלום, בשנתיים האחרונות אני סובלת מיבלות במפרקי האצבעות. אני עובדת בעבודה משרדית, ולרופאים שביקרתי עד עכשיו נראה שמדובר פשוט בעור עודף. טיפלתי בעבר בחנקן, הטיפול השאיר אותי עם כאבים ובלי יכולת לבצע את מטלות הבית בגלל פצעים פתוחים בידיים. לכן אני מנסה עכשיו עם נוקסקורן. יש לי את הנגע הזה עכשיו בחמישה מפרקי אצבעות. יש עצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול ביבלות

הוספת תגובה

• הטיפול היעיל ביותר ליבלות ויראליות-

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    05/10/2008

-הנו צריבה חוזרת בחנקן נוזלי.
    באם היבלות על אצבעותיך נגרמות עקב חיכוך חוזר בסביבת עבודתך עליך לפנות ליעוץ לצורך הדרכה לשינוי הרגלי עבודתך (ריפוי בעיסוק או רפואה תעסוקתית)
    לצורך הבדלה בין סוגי היבלות נדרשת בדיקה קלינית. הוועצי שנית ברופא עור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה ז.א. בדיקה קלינית?

שומרת
    07/10/2008

הרופא הסתכל ואמר שלא נראה לו שזה ויראלי. לא עשו לי שום בדיקה נוספת. איזה בדיקות עלי לדרוש? המצב בלתי ניסבל תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה קלינית=הרופא מסתכל ולעיתים...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    07/10/2008

מקלף מעט עם סקלפל את השכבה היבשה ובודק בעזרת זכוכית מגדלת וכו'
    המלצתי: פני לחוות דעת נוספת לרופא עור נוסף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו