יבלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יבלות
    עינת
    12/10/2008

שתי שאלות שונות: בעלי סובל מיבלות (כמו פלולות שהולכות וגודלות) באזור צדיי הפה והלחיים (בעיקרבצד ימין), ביקר אצל כמה רופאים וניסה כמה משחות וצריבות עם חנקן ומחט חשמלית אך דבר לא עזר. אחד הרופאים המליץ על היפנוזה רפואית, מה דעתך? האם זה יכול לעזור? אגב, היבלות הן ויראליות. (כך אמר הרופא). הפסקתי גלולות במטרה להכנס להריון. מעולם לא סבלתי מאקנה, אך מאז שהפסקתי את הגלולות(וגם הפסקתי לעשן) מופיעים לי פצעונים המתרכזים בעיקר באזור צידי הפה. ניסיתי משחות שונות (על דעת עצמי ומהמלצות חברים) שהפיגו מעט אך זה שב וחוזר. האם יש קשר בין הפצעים לעצירוית שמהן אני סובלת או שזה באמת בגלל הגלולות? האם יש משהו שאני יכולה למרוח בהמלצתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יבלות

הוספת תגובה

• תשובות לעינת

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    12/10/2008

שלום עינת:
    1. הטיפול ביבלות ויראליות באזור הזקן צפוי להיות ממושך ומתסכל. היבלות נזרעות פעמים חוזרות לעור עקב פעולת הגילוח. היפנוזה רפואית עשויה להשרות ריפוי ולדעתי כדאי לנסות צורת טיפול כזו. לצערי טיפול זה אינו כלול בסל הבריאות ומבוצע רק במסגרת פרטית ובמימון עצמי
    2. לגבי הפיצעונים על הפנים - אין דרך ליעץ לך באופן מוסמך ללא בדיקה קלינית. פני לבדיקת רופא עור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו