הקאות וכאבי בטן תחתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקאות וכאבי בטן תחתונה
    דויד
    12/10/2008

שלום רב, לפני חמישה ימים איבחנו אצלי כלמידיה בבדיקת PCR שתן. לא היו כל סימפטומים. לקחתי זטו חד פעמי (1 גרם). עכשיו, אחרי חמישה ימים, התחלתי להקיא (מקיאה כל שעה. כבר 6 או 7 פעמים), יש לי בחילות (לא יכולה לשכב או להשעין את הראש) וכאבי בטן תחתונה. האם זה קשור לכלמידיה ? מה זה עוד יכול להיות ? האם עלי להמתין או לגשת לטיפול אצל רופא ? תודה רבה, מיכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקאות וכאבי בטן תחתונה

הוספת תגובה

• כאבים

דויד
    12/10/2008

הכאבים הם דומים לכאבי מחזור - בבטן התחתונה ובגב התחתון. אציין שאמור להתחיל לי מחזור בעוד מספר ימים, אבל מעולם לא החלו הכאבים בשלב כ"כ מוקדם. בנוסף להקאות היה לי פעם אחת שילשול. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההקאות פסקו

דויד
    12/10/2008

אבל עדיין אזור הבטן התחתונה והגב התחתון רגישים. האם יכול להיות שהכלמידה עדיין פעילה ? אולי אני צריכה לבקש עוד אנטיביוטיקה ? תודה מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל, למרות שתמונה של .....

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    12/10/2008

כאבי בטן, בחילות, הקאות ושלשול מתאימה לדלקת של דרכי העיכול אני מאוד ממליץ לך לפנות לבדיקת רופא המשפחה שלך או לבדיקת רופא במוקד רפואה דחופה ומהר ככל האפשר. לא נראה לי שמדובר בסימפטומים של זיהום בכלמידיה בדרכי השתן או במערכת המינית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו