שפיך צהוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיך צהוב
    אנו
    29/10/2008

שלום, לאחר השפיכה אני שם לב שהשפיך בצבע צהוב. אני לא זוכר ממתי זה התחיל, כבר תקופה ארוכה שזה ככה. מהם האפשרויות לבעיה? האם זה מסוכן? דבר ספציפי שחשוב לי לדעת - האם יש חלילה סיכוי מסוים לעקרות? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיך צהוב

הוספת תגובה

• מידע\דבר נוסף

אנו
    29/10/2008

לא קיימתי יחסי מין כלל, אני בתול לגמרי. גילי 18. אני לא מרגיש כאבים בשום מצב שהוא. עניין קטן נוסף לגבי האשכים: שמתי לב שהאשך השמאלי נפול. הוא אינו "תלוי" כמו האשך הימני... כאילו הוא מנותק מהמערכת, אינו קשור לדבר. לעומת זאת, האשך הימני נראה "קשור" יותר למערכת\לאיבר. באופן דומה, שמתי לב שאין גדילה בעובי בחלק השמאלי באיבר בעת זיקפה, אלא יש גדילה רק באורך. רק החלק הימני של האיבר גודל גם בעובי וגם באורך. משום כך האיבר נוטה שמאלה (בצד שמאל אין תמיכה, בגלל אי-הגדילה בעובי). ממה זה יכול לנבוע, והאם ישנה אפשרות לתקן את הבעיה? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    29/10/2008

1. ניתן לבצע בדיקת זרע ולוודא שהכל תקין. צבעו של נוזל הזרע הנו עכור ומעט צהבהב
    2. האשך השמאלי תלוי לגובה נמוך יותר מהימני
    3. לגבי איבר המין - פנה לבדיקת אורולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו