פצעים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים
    הילה
    11/11/2008

שלום יש לי פצעים על הישבן שמופיעים מדי פעם, הדבר לא אסתטי וכואב ומציק בישיבה. הבנתי שזו בעיה מוכרת... והפתרון לה הוא ללכת לרופא עור אני חיילת וללכת לרופא עור צבאי איננה פתרון, אין שום חסיון רפואי בצבא והבעיה מביכה מאוד. יש פתרון אחר? רופא פרטי או לקנות את המשחה בבית מרקחת או התייעצות טלפונית???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעים

הוספת תגובה

• הילה, סיפורך מתאים לזיהום...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    13/11/2008

של זיקי שיער העכוזים = Folliculitis.
    לדעתי גם רופא היחידה יוכל לזהות הפרעה כזו ולטפל בך באנטיביוטיקה פומית (טבליות שנוטלים בבליעה) ע"מ ליצור עבורך הפוגה ארוכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן רק שאני מעדיפה

הילה
    13/11/2008

לא ללכת לרופא היחידה כי אין חסיון רפואי בצבא ב-כ-ל-ל והבעיה די מביכה יש דרך אחרת להשיג את התרופה הזו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במקרה כזה תצטרכי לפנות לרופא עור...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    19/11/2008

...צבאי או לרופא (עור?) במסגרת פרטית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו