פריחה באזור החזה והצוואר לאחר רחצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה באזור החזה והצוואר לאחר רחצה
    יעקב
    11/11/2008

שלום.אני בן 28 סובל מאסטמה ומטופל גם בקסנקס כנגד חרדה.לאחרונה עברתי בדיקת גסטרו שגילתה אודם ושטפי דם באנטרום+ארוזיות בבצל התרסריון+שטפי דם בבצל התרסריון,נילקחה ביופסיה בשאלת מחלת צליאק.האבחנה היתה:gastritis and duodenitis small bowel biopsyץאני מטופל מיזה שלושה שבועות בלוסק פעמיים ביום למשך חודש-חודשיים,תבחין ההליקובקטור היה שלילי.יש להוסיך שגורם פרטי שבדק דגימת דם בביתי איבחן גם את חידק הקנדידה שבגינו אני מוקבל מאד במאכלים.אני לא יודע באם תמצית בעיתי המישנית נותנת לכם תמונה של מצב שמאד מציק ,מפחידשמביא אותי לסבל רב ואני לא יודע לתת לעצמי את הסיבות שבגינן איך שאני מיתקלח ,עוד לפני הניגוב מתחילים עיגולים גדולים בחזה בצוואר ובבטן ולאחר הניגוב האודם נהיה אדום כמו עגבניה וחולך כלא היה לאחר חצי שעה.ניסיתי להחילף סבון ולא עזר,ניסיתי להחליף מגבת ולא עזר,התקלחתי אפילו בלי סבון ולא שינה את התמונה,אם הייתי יכול להיביר את הצילומים של גופי ביזמן ההתקף היה הרבה יותר קל ולהתרשם.יש להוסיף שירדתי במישקל כ 13 ק"ג בחודשיים האחרונות וסובל לעיתים קרובות גם מהקאות.אני חי כמו מת רוב הזמן שוכב במיטה אוכל מעט מאד לא יוצא מהבית ביגלל חולשה ותחושות של חרדות בלי קשר לבעיה שמקשים עלי את החיים ואני לא יודע לפחות בנושא הפריחה לאן ליפנות על מנת שיזהו את הבעיה ולפחות אטפל בבעיה אחת מיני רבות מהן אני סובל.מה לעשות ולמי ליפנות? אני חייב איש מיקצוען שיודע לאבחן ולטפל.תודה יעקב מקרית מוצקין.מצפה בכליון עיניים לפיתרון טוב בטוח ומהיר,ואם יש פיתרון לבעיתי.שמעתי ולא האמנתי שקיים מצב שאדם רגיש למים היתכן ?אני לא קובע שזה המיקרה אבל על פי ניתוח המצב אני חושב שזה קרוב לאמת.איך ניתן להוכיח ואם זו הבעיה האם יש לזה פיתרון רפואי מוכח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יעקב, פריחה שנגעיה מופיעים ונעלמים-

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    13/11/2008

-באותו יום הנה תמיד אורטיקריה.
    לעיתים מתעוררת האורטיקריה עקב גורמים פיזיים כמו שפשוף, לחץ, חשיפה למים, חשיפה לחום או לקור ועוד.
    להמשך הבירור, ביצוע אבחנה והמלצות לטיפול - פנה לרופא עור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו