נקודות אדומות כמו שטפי דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודות אדומות כמו שטפי דם
    אורי
    12/11/2008

שלום אני בן 29 ולפני כמה חודשים אחרי מגע מיני כנראה יצאו לי כמה נקודות אדומות כמו שטף דם שחור אדום קטנים רופאת העור אמרה לי שזה כנראה טראומה של מגע מיני אבל לא נראה לי שזה המצב רציתי לדעת מה יכול להיות זה ואיזה מחלה זה יכול להיות ומה המלצה של טיפול לזה ואם יש לזה שם של מחלה אז מה הפירוש של זה תודה אבקש תשובה מקצועית ורצינית לעיניין תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אבי, מגע מיני אוראלי נמרץ...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    13/11/2008

שכלל פעולת יניקה משמעותית עלול לגרום לדימום תחת עור הפין. אלו ייסוגו בהדרגה תוך שינויי צבעם לירוק-צהוב
    כ"כ שכיחים גידולים שפירים קטנים בצבע כחול כהה על עור כיס האשכים הקרויים Angiokeratoma.
    כדי לייעץ לך באופן מוסמך נדרשת בדיקה קלינית. פנה שנית לרופאת העור שלך או לרופא עור אחר לצורך חוות דעת נוספת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי יש את אותן הנקודות האדומות

איציק
    15/12/2010

גם לי יש את אותן הנקודות האדומות ,,ורופא העור אמר לי שזה שום דבר ,,לך תבין את הרופאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי יש נקודות כאלה מגרדות גם

לא ידוע
    13/03/2015

יש לי גם נקודות כאלה וזה קרה לי יום אחרי גילוח ואחרי___ איך מטפלים בזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו