סוללת בדיקות לגילוי מחלות מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוללת בדיקות לגילוי מחלות מין
    שרון
    17/11/2008

שלום לאחר גילוי גידול טרום סרטני בעקבות וירוס הפפילומה שלא ידעתי על קיומי למרות שחשבתי שנזהרתי החלו לקנן בי עוד ספקות לגבי דברים אחרים שאולי "זכיתי" בהם בלי ידיעתי הבנתי שזה יכול להיות משהו שקינן בי 10 שנים והתפרץ רק עכשיו (האמנם?) אבל כך או כך ולמען הסר ספק הייתי מעוניינת לבדוק אם לא קיבלתי עוד "מתנות" בדרך... אני אישית נזהרתי לאורך כל השנים. אבל החבר שבגד בי - לא... בדיקת איידס (תודה לאל) יצאה שלילית, אבל בעקבות הממצאים האחרונים חשבתי על זה שאולי יש דברים אחרים שאני לא מודעת לקיומם. האם יש "סוללת בדיקות" שאפשר לעשות מעבר לבדיקת איידס? האם היא "מובנית"? או שצריך להרכיב אותה? ואם כן ממה היא מורכבת? כלמידיה? עגבת? הרפס? האם בדיקה כזו נמצאת בקופות חולים או שמבצעים אותה במקום פרטי? תודה מודאגת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדיקות לגילוי מחלות מין

ד''ר אכי פרידמן
    18/11/2008

ניתן לבצע את הבדיקות שהזכרת ואף נוספות אולם בד"כ המגמה הינה לבדוק כאשר ישנה בעיה (כלומר, לחפש את המטבע במקום בו נפל ולא לחפש מתחת לפנס כיוון ששם נוח).
    אם בדיקת האיידס ביצעת תקינה הייתי ממליץ, בהעדר סימנים קלינים כלשהם, להמתין עד לתופעות (אם בכלל).

ד"ר אכי פרידמן
    מגדלי עזריאלי, המגדל השולש קומה 30
    054-2232619

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאמור

שרון
    19/11/2008

בדיקת האיידס יצאה שלילית אולם היום אני סובלת מגידול טרום סרטני כתוצאה מוירוס הפפילומה שממנו לא הייתי אמורה לסבול משום שאני, כאמור, נזהרתי... מה גם שזה שהוא לא העביר לי איידס אומר רק שאת זה הוא עצמו לא קיבל כדי להעביר. לא ככה? קראתי שחלק מהמחלות לא מורגשות בכלל ולמרות זאת עלולות לגרום לעקרות ולשאר "ברכות" וזה דבר שממש לא בא לי לסבול ממנו, האם בכל זאת ניתן לבדוק את העניין לשם השקט הנפשי משום שכאמור וירוס הפפילומה זו "מתנה" שכן קיבלתי? נכון שאני יכולה לחכות לסימפטומים, אבל למה לא להיות אחראית יותר ולבדוק כדי לא להדביק את בן הזוג הבא שלי למקרה שאני נשאית של מחלה מסויימת אם אני יודעת שהסיכון קיים? אם אני יודעת שבן הזוג הקודם שלי התפרפר ולא שמר על עצמו ואולי הדביק אותי במחלות, למה לא לוודא ולמקרה שאכן הדביק אותי לטפל בזה כדי לא להדביק אחרים? לא יותר אחראי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו