רואקוטן..ותופעות הלוואי....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רואקוטן..ותופעות הלוואי....
    שני
    20/11/2008

אני מתחילה שימוש ברואקוטן..שמעתי שהעור מאוד רגיש בתקופה זו ורציתי לדעת: האם יש בעיה בהורדת שיער מהגוף? מהפנים? האם יהיו לי צלקות בעקבות זאת? וגם, אני מתכננת לעשות החלקה צרפתית בשיער, האם כדאי לעשות החלקה כשאני נוטלת את הכדורים? האם יש השפעה כל שהיא של הכדורים על השיער? לתשובתכם המהירה אודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רואקוטן-תשובות לשני

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    23/11/2008

שלום שני,
    להלן שאלותיך ותשובותי:
    1.
    שאלתך: האם יש בעיה בהורדת שיער מהגוף? מהפנים? האם יהיו לי צלקות בעקבות זאת?
    תשובתי: בעת הטיפול ברואקוטן מותר להסיר שערות בטכניקות שאינן תולשות את העור כלומר בעזרת מכונה להסרת שיער, בעזרת גילוח ובעזרת חוט אך לא בשעווה עקב קילוף שכבת הקרן ע"י השעווה בעת תלישתה מהעור. הטיפול ברואקוטן גורם לשכבת הקרן להיות דקה יותר באופן זמני ואז העור עלול להגיב בכעין כווייה עקב תלישת השכבה החיצונית ע"י פד השעווה
    2.
    שאלתך: וגם, אני מתכננת לעשות החלקה צרפתית בשיער, האם כדאי לעשות החלקה כשאני נוטלת את הכדורים? האם יש השפעה כל שהיא של הכדורים על השיער?
    תשובתי: שיער הקרקפת נוטה להיות מעט יותר דק ומעט יותר דליל בעת הטיפול ברואקוטן. אני ממליץ להמנע מביצוע הפרוצדורה לשיער עד תום הטיפול וחזרת מראה שיערך לקדמותו .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו