תחושת קרירות על גבי העור-מוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת קרירות על גבי העור-מוזר
    מיכל
    10/12/2008

ד"ר שלום רב, אני נמצאת בהריון שני. הנני צובעת השיער (גוונים) מידי 3-4 חודשים. היום חזרתי מהמספרה לאחר ביצוע הטיפול הנ"ל (לא שונה מפעמים קודמות ומהריון קודם). לאחר שטיפת הצבע משערי התחלתי להרגיש בגוף הרגשת קרירות על גבי העור אשר החלה בקרקפת ועברה בעיקר לגפיים (כ ידיים ורגליים). הרגשה זו באה לידי ביטוי גם במגע עם מים. אני נמצאת בשבוע 17. לא היה שימוש בחומרים כימיים שונים מהפעמים הקודמות האם יתכן נזק לעובר כתוצאה משימוש שיער? מהי ההרגשה המוזרה שאני חווה על גופי.,אני יכולה לדמות הרגשה זו לתחושת קרירות של מנטול על הגוף כמו לאחר מריחת משחת בן גיי או משהו דומה.....אני מוטרדת מהעניין. תודה לך מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיכל, אין אפשרות להסביר...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    14/12/2008

את תחושותיך על סמך סיפורך.
    המלצתי: פני לבדיקת רופא עור שיוכל ליעץ לך על סמך ממצאי בדיקתו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חש בדיוק אותו הדבר !

אסף
    06/03/2012

קרה לי אחרי תקופת ארבעה ימים של התקררות והייתי בשתי קופ"ח ובית חולים שטענו שזה "משהו ויראלי". הדבר כבר יומיים ככב. חום הגוף נע בין 35 מעלות ל-36.5. הדבר מאד מטריד. אני בן 27 בריא ללא מחלות עור ושום מחלה אחרת. אשמח לדעת איך נפתרה בעייתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חש בדיוק אותו הדבר ! - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    14/03/2012

לעיתים מחלה ויראלית גורמת להפרעה לאיכות השינה (בעיקר עקב חסימה של דרכי הנשימה העליונות שיוצרת אירועים חוזרים ותכופים של דום נשימה בעת השינה).
    הפרעה כזו לשינה עלולה להוביל לרגישות מוגברת לתחושת כאב וכן רגישות כזו גם לתחושת קור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו