מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושת קרירות על גבי העור-מוזרמיכל10/12/2008
ד"ר שלום רב, אני נמצאת בהריון שני. הנני צובעת השיער (גוונים) מידי 3-4 חודשים. היום חזרתי מהמספרה לאחר ביצוע הטיפול הנ"ל (לא שונה מפעמים קודמות ומהריון קודם). לאחר שטיפת הצבע משערי התחלתי להרגיש בגוף הרגשת קרירות על גבי העור אשר החלה בקרקפת ועברה בעיקר לגפיים (כ ידיים ורגליים). הרגשה זו באה לידי ביטוי גם במגע עם מים. אני נמצאת בשבוע 17. לא היה שימוש בחומרים כימיים שונים מהפעמים הקודמות האם יתכן נזק לעובר כתוצאה משימוש שיער? מהי ההרגשה המוזרה שאני חווה על גופי.,אני יכולה לדמות הרגשה זו לתחושת קרירות של מנטול על הגוף כמו לאחר מריחת משחת בן גיי או משהו דומה.....אני מוטרדת מהעניין. תודה לך מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל, אין אפשרות להסביר...
ד''ר אריה י. ליפשיץ14/12/2008את תחושותיך על סמך סיפורך.
המלצתי: פני לבדיקת רופא עור שיוכל ליעץ לך על סמך ממצאי בדיקתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחש בדיוק אותו הדבר !
אסף06/03/2012קרה לי אחרי תקופת ארבעה ימים של התקררות והייתי בשתי קופ"ח ובית חולים שטענו שזה "משהו ויראלי". הדבר כבר יומיים ככב. חום הגוף נע בין 35 מעלות ל-36.5. הדבר מאד מטריד. אני בן 27 בריא ללא מחלות עור ושום מחלה אחרת. אשמח לדעת איך נפתרה בעייתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחש בדיוק אותו הדבר ! - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ14/03/2012לעיתים מחלה ויראלית גורמת להפרעה לאיכות השינה (בעיקר עקב חסימה של דרכי הנשימה העליונות שיוצרת אירועים חוזרים ותכופים של דום נשימה בעת השינה).
הפרעה כזו לשינה עלולה להוביל לרגישות מוגברת לתחושת כאב וכן רגישות כזו גם לתחושת קור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)