המשך תוצאות בדיקות CMV -HSV

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך תוצאות בדיקות CMV -HSV
    אורן
    10/12/2008

שלום רב ברצוני שתסביר לי על המשך תוצאות הבדיקות ומה הטיפול ואם זה מסוכן ואם זה יכול להחמיר ומה לעשות CMV Ab IgG 177.1 AU/mL CMV Ab IgM Nonreactive HIV 1,2 Ab's NEGATIVE תודה אבקש תשובה. לגבי ה177.1 אני יודע שצריך להיות מ0-6 ואני רואה שזה מאוד גבוה אבקש אם תסביר לי מה זה יכול להיות הסיבה ולמה זה גבוהה ואם אפשר לטפל או שצריך לטפל בזה ומה הטיפול המומלץ אם צריך בכלל או שאפשר לחיות ככה בביטחה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך תוצאות בדיקות CMV -HSV

הוספת תגובה

• נוגדנים מסוג IgG מציינים...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    14/12/2008

זיכרון חיסוני. הערך הגבוה יכול להצביע על החלמה ממחלה ע"י וירוס זה או על "היתקלות" מחודשת בו ותגובת מע' החיסון.
    המלצתי: הוועץ גם ביועץ למחלות זיהומיות בקופת החולים שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חוזרת על הבדיקות לד"ר

אורן
    14/12/2008

שלום שוב השאלה שלי לגבי הבדיקות זה האם יש אפשרות שחזר לי מחלת ההרפס באיבר המין ואם כן מה המלצתך כרופא לגבי הטיפול הזה בלי שום קשר לזה שאני ילך לרופא אבל לשמוע את חוות דעתך חשוב לי מאוד תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדיקות אינן כוללות נוגדנים ל HSV=

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    14/12/2008

=הרפס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו