פסאוריאזיס ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פסאוריאזיס ?
    טל
    14/12/2008

שלום מזה תקופה מאוד ארוכה יש לי התפרצויות של נגעי עור באזור בסיס איבר המין ועל שק האשכים ובבית שחי שמאל. הנגעים הם כמו עור שמתייבש שגורם לי לגרד את המקום (מקל על האי נוחות) אך הקילוף גורם לעור אדום עם הפרשה שקופה ולפעמים מעט דמם בגלל פציעת המקום. ההפרשה כאילו מתייבשת ויוצרת שוב את העור הקשה והקליפתי להופיע. הייתי די מזמן אצל רופא עור שאמר שזו מחלת עור כנראה פסוריאזיס נתן לי משחה. המשחה שאני משתמש היא אלוקום, אני חייב לציין כי מריחה אחת משפרת את המצב כמעט לחלוטין (פרט אולי לעור מעט דק ורגיש במקום זה) וההתפרצות הבאה יכולה לחזור אחרי שבועיים עד חודש. לרוב אני מורח רק פעם או פעמיים. רופא המשפחה אמר לי לא מזמן שזו לא נראית לא פסאוריאזיס אם המשחה עוזרת תוך מריחה אחת. רציתי לדעת: * מה דעתך ? * האם אין בעיה להמשיך במשחה הנ"ל ? לא מסוכנת ? * האם מומלץ למרוח יותר מפעמיים אפילו שהמצב משתפר לחלוטין לאחר שתי מריחות ? תודה על כל יעוץ והכוונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פסאוריאזיס ?

הוספת תגובה

• ליעוץ מוסמך לבעייתך נדרשת בדיקה....

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    14/12/2008

..קלינית.
    המלצתי: פנה להערכה חוזרת של רופא העור שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו