2 בעיות!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 בעיות!
    עידן
    18/12/2008

2 בעיות. אחת: עם התחלת המשחק המקדים, אני מקבל מהר מאוד זיקפה ותוך באמת 2-3 דקות מתחיל לצאת לי נוזל שקוף, הבנתי שזה נקרא precum בשפת העם. עכשיו זה לא 2-3 טיפות אלא זה ממש יוצא בקצב.. זה מאודג מפריע לחברה שלי ועל כן כבר יותר משנה (מאז שאנו יחד), היא לא מבצעת בי מין אוראלי. האם יש משהו לעשות כדי לפחות להפחית את הכמות? אני יודע שזה לא מזיק ואמור והיום חומר סיכוך, ובאמת לחדירה זה עוזר מאוד, אבל זה ממש נהיה מטרד והאמת שזה לאט לאט רק מתגבר עם הזמן. מה ניתן לעשות?? שאלה שנייה, אני פשוט גומר מהר מאוד. עד לרמה שפחות מ-2 שניות ואני גומר גם בלי כל רצון. בעיקר מחדירה אך לא רק.. מה ניתן לעשות כדי להאט וליצור יותר זמן של פעילות?? נ.ב אני סובל מוריקוצלה דרגה 2-3, האם יכול להיות קשר בין ההחמרה של הוריקוצלה לבין 2 התופעות? ואם כן האם הניתוח המדובר (שכרגע החלטתי לא לעבור) יכול להשפיע על ה-2? בתודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 בעיות!

הוספת תגובה

• 3. תשובות

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    19/12/2008

1. החזק מגבת רטובה ליד מיטת האהבים ונגב את ההפרשה לפני המין האוראלי
    2. פנו במקרה כזה לטיפול סקסולוגי (טיפול בטכניקה של פסיכולוגיה התנהגותית)
    3. ווריקוצלה משפיע על איכות הזרע אך לא על הפרשת הנוזל הראשונית של הזקפה או על ביאה מוקדמת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו