מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אדמומיותשולה18/12/2008
שלום, אני בחורה בת 20 ואני סובלת מסומק תמידי ועור מחוספס באזור הלחיים שמתגבר בחום/קור או במצב של מבוכה, לאחרונה התופעה מתגברת בלי שום סיבה מובנת, אני מרגישה חום בלחיים ומופיעה אדמומיות מאוד קיצונית. מדובר בתופעה שקיימת אצלי מאז או מתמיד ומאוד מביכה אותי. כמו כן באיזור האחורי העליון של הזרוע (מעל המרפק ועד הכתף) ובאיזור הישבן, יש לי נקודות קטנות אדומות, יובש ו/או עור מחוספס (כמו פצעי אקנה קטנים מאוד, ללא מוגלה). ניסיתי לפנות למספר רופאי עור והתשובות היחידות שקיבלתי היו שמדובר באקנה או שזה סוג העור שלי ונתנו לי טיפולים שאף פעם לא עזרו, כמו גם קרמי לחות שונים שניסיתי. לציין שאני לוקחת גלולות (לקחתי הרמונט בערך שנתיים ולאחרונה החלפתי ליסמין) ואם היה מדובר באקנה אני מניחה שהמצב היה אמור להשתפר כשהתחלתי לקחת גלולות, אבל זה לא השפיע כלל.... איזה טיפול יכול לעזור? האם יכול להיות שמדובר במחלת עור כלשהי? האם יש מישהו שאני יכולה לפנות אליו ליעוץ (יותר אפקטיבי) באזור ירושלים? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולה, עובדים בירושלים רופאי עור....
ד''ר אריה י. ליפשיץ21/12/2008...רבים וטובים.
איני יכול לאבחן את בעייתך בפורום זה ולכן לא אוכל לייעץ לך מעבר לכך. פני לבדיקת רופא עור לחוות דעת נוספת.
יתכן שכוונת הרופאים היתה שאת סובלת מתכונה תורשתית של התקרנות זקיקי שיער שקרויה keratosis pilaris. לצערי אין טיפול יעיל לחיספוס העור הנובע מתכונה זו אך לעיתים ניתן להפחית את עוצמתה בעזרת טיפול ממושך של מריחת תכשירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?