סובל מאקנה באזור הפה וצריך יעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובל מאקנה באזור הפה וצריך יעוץ
    דני
    19/12/2008

שלום אני בן 22 ומגיל 16 אני סובל מפצעי בגרות בעיקר באזור שמסביב לפה אומנם אין לי הרבה פצעים אבל פעם בכמה ימים מופיע פצע בודד או 2 פצעים בהתחלה אני רואה על העור סימן אדום וכואב לאחר בערך יום זה הופך לראש לבן ורק לאחר יומיים- שלושה ימים נופים הפצעון נעלם הדבר ממש מפריע לי ובתקופה של הכמה שנים אחרונות ניסיתי מספר תכשירים בהמלצת רופאי עור שהם: אדפרין קרם, דאלאגיס טי, כלורפניקול, קליריקס,אקנה מיצין, אקנטרים אני חייב לציין שהקליריקס לא רק שלא עזר אלא גם גרם לי ליובש חמור בעור התכשיר היחיד שעזר לי זה היה אקנטרים 2 אחוז אבל לאחר שימוש של שנה הוא כבר לא עוזר (כניראה שעם הזמן זה כבר לא אפקטיבי בגלל שהחיידקים כבר לא "מתרגשים" מהאנטיביוטיקה) שאר התכשירים כלל לא השפיעו אני צריך בבקשה המלצה לסוג של אנטיביוטיקה (רצוי למריחה על העור) שלא ניסיתי ויכולה לעזור אולי משהוא בסגנון האקנטרים אבל עם יותר חומר פעיל.. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ליעוץ מוסמך לבעייתך עליך לפנות...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    21/12/2008

לרופא העור שלך להערכה חוזרת או לרופא עור אחר לחוות דעת נוספת.
    קיימות חלופות טיפול רבות באקנה ואני סמוך ובטוח שתימצא גם הדרך לפתור את בעיית האקנה שלך למידה שתספק לך הקלה אסתטית שתתקבל על דעתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו