מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סובל מאקנה באזור הפה וצריך יעוץדני19/12/2008
שלום אני בן 22 ומגיל 16 אני סובל מפצעי בגרות בעיקר באזור שמסביב לפה אומנם אין לי הרבה פצעים אבל פעם בכמה ימים מופיע פצע בודד או 2 פצעים בהתחלה אני רואה על העור סימן אדום וכואב לאחר בערך יום זה הופך לראש לבן ורק לאחר יומיים- שלושה ימים נופים הפצעון נעלם הדבר ממש מפריע לי ובתקופה של הכמה שנים אחרונות ניסיתי מספר תכשירים בהמלצת רופאי עור שהם: אדפרין קרם, דאלאגיס טי, כלורפניקול, קליריקס,אקנה מיצין, אקנטרים אני חייב לציין שהקליריקס לא רק שלא עזר אלא גם גרם לי ליובש חמור בעור התכשיר היחיד שעזר לי זה היה אקנטרים 2 אחוז אבל לאחר שימוש של שנה הוא כבר לא עוזר (כניראה שעם הזמן זה כבר לא אפקטיבי בגלל שהחיידקים כבר לא "מתרגשים" מהאנטיביוטיקה) שאר התכשירים כלל לא השפיעו אני צריך בבקשה המלצה לסוג של אנטיביוטיקה (רצוי למריחה על העור) שלא ניסיתי ויכולה לעזור אולי משהוא בסגנון האקנטרים אבל עם יותר חומר פעיל.. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעוץ מוסמך לבעייתך עליך לפנות...
ד''ר אריה י. ליפשיץ21/12/2008לרופא העור שלך להערכה חוזרת או לרופא עור אחר לחוות דעת נוספת.
קיימות חלופות טיפול רבות באקנה ואני סמוך ובטוח שתימצא גם הדרך לפתור את בעיית האקנה שלך למידה שתספק לך הקלה אסתטית שתתקבל על דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?