גרדת העור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרדת העור
    בר
    20/12/2008

שלום רציתי בבקשה לקבל מידע על גרדת,בת 41 לראשונה בחיי נדבקתי בטפיל,איני יודעת איך נדבקתי אך אני מגרדת כבר שבועיים ימים עברתי טיפול במייטקס שבוע ימים כאשר אני מקפידה על מריחה על כל הגוף והחלפת מצעים וכיבוסם בהרתחהשל 90 עדיין כולי מתגרדת ויש לפי פצעים אדומים ברגליים על החזה והטוסיק חלקם יבשים וחלקם עדין לא,שאלתי היא אך יודעים שהסיוט מאחורי? כמה זמן נמשך הגרד וכמה זמן צריך לכבס את כל הכביסה,בני ביתי מרחו משחה פעם אחת בלבד האם זה מספיק או שמא הם צריכים למרוח יותר.. האם מותר לקיים יחסים בזמן הזה.? איזה משחות אפשר לקנות ללא מרשם שיעילות יותר מהמשחה שקיבלתי תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרדת העור

הוספת תגובה

• הסימן הראשון ליעילות הטיפול...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    21/12/2008

... בסקבייס הנו שהגרד מפסיק להעיר מהשינה.
    אני ממליץ לחזור על הטיפול במייט-X לכל המשפחה כ 10 ימים מהטיפול הראשון. רצוי מאוד לבצע את הטיפול החוזר באופן קונצרטי = כולם יחד! באותו יום.
    לגבי הפצעים שנוצרו: החלמתם צפויה תוך עד 3 שבועות. הגרד עלול להמשך פרק זמן דומה אך יפחת בכל יום בהדרגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו