פסרואזיס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פסרואזיס?
    מני
    22/12/2008

שלום רב. לאחרונה שמתי לב כי יש לי יובש במרפק, העור שם אדום (ללא פציעות או דם) וסדוק וכמו כן יש שם קשקשים (לא בצבע כסף, אלא יותר בצבע העור). יש לי את התופעה רק ביד שמאל אם אני מורח קרם לחות, המצב משתפר וכמו כן אינני משיל קשקשים מהאיזור. חשוב לציין כי המקום לא כואב או מגרד. האם יכול להיות שזו התחלה של פסרואזיס ? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פסרואזיס?

הוספת תגובה

• כן, אך תיתכנה גם בעיות אחרות...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    22/12/2008

...בעור המרפק. מה גם שפסוריאזיס נוטה להופיעה בצורה סימטרית.
    המלצתי: פנה בהקדם לבדיקת רופא עור, בעיקר ע"מ לוודא שאין מדובר ביבלת ויראלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פסוריאזיס

נגב
    24/12/2008

מני שלום, הפסוריאזיס אצלי התחיל בצורה דומה, אני ממליץ לך מאוד לפנות לרופא עור, כמה שיותר מהר על מנת לאבחן את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבוריאה ופסוריאזיס

גלעד
    01/01/2009

ישנה גם אפשרות שמדובר בסבוריאה של העור, לא? גם לי לפעמים יש יובש בפנים או בידיים ואמרו לי שז סבוריאה. מתי זה כבר מתחיל להחשיד וצריך לשקול טיפול במשחות לפסוריאזיס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלעד, לא נתקלתי עדיין ב...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    04/01/2009

סבוריאה על עור המרפק.
    ההחלטה על צורת הטיפול נעשית לפי עצמת סימני המחלה. כמעט כל התרופות שעוזרות לפסוריס יעילות גם בטיפול בסבוריאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו