עזרה! לחוץ מאוד מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה! לחוץ מאוד מאוד
    לחוץ
    24/12/2008

שלום רב, בשבוע שעבר סבלתי מהתופעה הבאה: יצא לי פצע הרפס על השפתיים בפעם הראשונה בחיי (מעולם מעולם לא היה לי הרפס). בנוסף יצא פצע הרפס (שאובחן כהרפס על ידי רופא עור) גם בסנטר התחתון (שלפוחיות מפרישות). במקביל לזה סבלתי מחום, כאב גרון, ותחושה של שלפוחיות בחיך או משהו כזה (היה לי מאוד קשה לאכול כשבוע. לא היו פצעים על הלשון אך הייתה תחושה של שלפוחית בחיך העליון). ד"ר, אני לא עשיתי שום מעשה שיכול לחשוף אותי באמת ל-HIV (לא סמים, לא הומוסקסואל וממש לא מין לא מוגן). האם התופעות האלה הן ייחודיות ל-HIV ? מה אני צריך לעשות אני מת מפחד....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה! לחוץ מאוד מאוד

הוספת תגובה

• לחוץ לשוא!

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    28/12/2008

שלום,
    כמעט כולנו נדבקים בוירוס ההרפס בגיל הגן המוקדם (טרום חובה עד חובה) בהדבקה טיפתית.
    הוירוס עלול להתפרץ בצורת פריחה שמורכבת משלפוחיות קטנות מלווה בכאב בנסיבות שונות וביניהן מחלת חום, מתח נפשי או חשיפה פתאומית וממושכת לשמש.
    אירועי הרפס מופיעים ואף חוזרים באנשים בריאים שאינם נושאים את וירוס ה HIV

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו