נידבקתי בפפילומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נידבקתי בפפילומה
    עופר
    01/01/2009

שלום ליפני חודש גיליתי יבלת בבסיס איבר המין היום אני יודע שזה פפילומה לאחר ביקור אצל רופא בקופ'ח לצערי הרופא לא ממש התעניין רק שאל איפה מצאתי יבלות והוא שרף אותן בחנקן ונתן לי הרגשה של אין לו עניין להיכנס לזה(כששאלתי לגבי קיום יחסי מין עם זוגתי התשובה שלו היתה שים פלסטר) ,אני יודע שהוירוס הזה הוא מגפה עולמית וכל הזמן ישנם מחקרים חדשים ומידע חדש בנושא למשל שזה מדבק גם במין אורלי ויכול לגרום לסוגי סרטן בפה ובגרון אני מבקש אם אפשר להמליץ לי על רופא או רופאים (בכללית או שיש הסדר כלשהו עם קופח) שייתנו לי את כל המידע הרלוונטי כולל טיפול הולם תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נידבקתי בפפילומה

הוספת תגובה

• עופר, באם אתה סובל מקונדילומה על...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    04/01/2009

בסיס איבר המין אזי לצערנו אין אפשרות לקיים יחסי מין בטוחים כוון שהקונדום אינו מגן על איזור זה של איבר המין הגברי.
    הטיפול היעיל ביותר הנו צריבת הפפילומה - יבלת עד ריפוי מלא. מומלץ מאוד גם שבת הזוג תיבדק ע"י גינקולוג גם לאיזורים חיצוניים של איבר המין וגם בדיקת קולפוסקופייה לחלקים פנימיים יותר של איבר המין שלה.
    מעבר לכך, נראה לי שתוכל למצוא את כל המידע הנדרש באינטרנט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו