מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלות מין מדבקותרון ק05/01/2009
שלום לכם, לפני שנה וחצי במהלך בדיקות הריון של אישתי, גילו לה: הרפס 1, הרפס 2 וסיפיליס. מיד שלחו אותי גם לבדיקות ומצאו רק הרפס 1 (נדבקתי ממנה). במקביל שלחו אותה ל3 זריקות אנטיביוטיות חזקות מאד למניעת הדבקות העובר בזמן הלידה.. שאלותי: 1. האם לאחר הזריקות אני עדיין יכול להידבק ? 2. מכיוון שאלו מחלות מין קשות ודוחות, איך אני יכול להימנע מלהידבק בהם ? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנו ליעוץ גינקולוג \ ר' עור להסבר..
ד''ר אריה י. ליפשיץ06/01/2009..מוסמך וממצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפה בדיוק הבעיה
רון ק08/01/2009תודה על עצתך אבל הבעיה הגדולה היא שאישתי לא מודה שיש לה או היה לה איזה שהם סימנים של מחלות אלו. היא טוענת שזו טעות בבדיקה. לכן אני שואל את השאלות בפורום זה. אשמח אם תענו לי בכל זאת על השאלות ששאלתי באשכול הקודם. שוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטיפול האנטיביוטי ימנע....
ד''ר אריה י. ליפשיץ13/01/2009את סיכויי ההדבקה בסיפיליס.
לגבי ההרפס: הרפס מטיפוס 1 הנה מחלה של דרכי נשימה עליונות בה אנו נדבקים בגיל הגן. נוגדנים למחלה זו מצויים ביותר מ 95% מהמתגייסים לצה"ל.
לגבי הרפס מטיפוס 2: באם הנגיעות אצל אשתך בוירוס זה הנה באברי המין אזי תוכל להמנע מהידבקות ע"י המנעות מיחסי מין בעת הופעת נגעים אל אברי המין של אשתך או לחליפין קיום מגע מיני מוגן בעת שהמחלה פעילה אצלה.
כפי שציינת, אשתך מטופלת במחלות הללו לצורך הגנה על העובר. אני מציע לכם לפנות ביחד לפגישת ייעוץ עם הגינקולוג המטפל או עם יועץ למחלות זיהומיות שיוכל להסביר לכם איך לנהל חיי זוגיות נכונים ולא מידבקים, איך תיתכן עדות לנשאות המחלות הללו ללא סימנים קליניים ואיך יש לטפל במצב נשאות זה כדי למנוע נזקי בריאות לאשתך, לעובר-וולד ולך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?