מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נגע בקרקפתאורן10/01/2009
שלום רב, לפני כשנה אותר אצלי גידול עור בקרקפת שהוסר בכירורגיה פלסטית (למיטב ידיעתי לא היה סרטני). לפני מס' שבועות הבחנתי בנקודת חן באותו המקום בו היה בעבר הגידול. לפי אבחנת רופא המשפחה מדובר ב"נגע על עור הקרקפת, צבעים שונים, מעט דיספלסטי" ולטענתו לא נראה שמדובר בנקודת חן בעייתי אך בכל זאת כדאי להסירה. אני יכול לומר בוודאות שהנגע הנ"ל לא היה קיים לפני מס' חודשים והוא חדש וכן אינו קטן במיוחד כך שניתן להגידרו ככזה ששינה גודל וצבע. כיצד יודעים האם מדובר ב"סתם" נקודת חן (דהיינו בעלת משמעות אסתטית בלבד) או משהו סרטני? אילו סימנים יכולים להעיד האם מדובר בתופעה סרטנית ומה המשמעות במידה וסרטנית? תודה, אורן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע בקרקפת
ד''ר אכי פרידמן12/01/2009הצעת הרופא מתאימה למצב, ותשובת הביופסיה מהרחקת השומה תענה עלכל השאלות שהזכרת.
ד"ר אכי פרידמן
מומחה ברפואת עור ומין, רפואה אסתטית
מגדלי עזריאלי, המגדל המשולש קומה 30, תל אביב
0542232619* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מדובר בשומה
אורן12/01/2009כלומר ללא בליטה, אלא בצורה של נקודת חן. הסיבה שאני חושד שהיא סרטנית או ממאירה היא העובדה שלפני 3-4 חודשים היא לא הייתה קיימת והיום היא בקוטר של כ3 מ"מ. במידה וזהו המצב האם הסרה של הנגע פותרת את הבעיה או שבמצב בו יש תאים סרטניים הסרה למעשה לא פותרת את הבעיה? בברכה, אורן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?