לחבר שלי יש הרפס 2

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחבר שלי יש הרפס 2
    ליאת
    23/01/2009

לחבר שלי יש הרפס 2=+1 ולי יש הרפס 1 אני נבדקת כל כמה חודשים ונמצאת שלילית אך לפני ) לפני שבועיים יצא לי פצע גדול בפנים כמותו מעולם לא היה לי גירד בצורה מטורפה ונראה כמו פצע של הבעבועות ויחד איתו הרגשתי כאב בין השפה לאף כאילו עומד לצאת פצע אחרי שבוע אכן המקום כואב ונפוח ונראה שכאילו עומדות להיות בו שלפוחיות ואני חושדת שזה הרפס בפנים. עלי לציןן שמעולם לא יצא לי פצע הרפס בכל מקום בגוף זה חדש לי אנו מקיימים סקס אורלי ומשתדלים שלא יהיה מגע של הזרע בגוף אך לפני שבועיים היה לו שפשוף במפשעה הוא טען שזה לא התפרצות (עד כה הוא חווה התפרצות ראשונה טופל כחודשיים בזובירקס) אולי השפשוף הוא התפרצות חלשה ? האם יכול להיות שהרפס 2 עובר לאף ולפנים? האם הוא יכול כאשר הוא מנשק אותי ולי יש פצע באף זה יעורר התפרצות של הרפס 21 או 2 אצלו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחבר שלי יש הרפס 2

הוספת תגובה

• תשובות לליאת:

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    25/01/2009

1. הרפס עובר במגע
    2. הרפס מטיפוס 2 מופיע ב 40% מהמקרים בעור הגוף והפנים וב 60% בעור אברי המין.
    3. הרפס מטיפוס 1 מופיע ב 60% מהמקרים בעור הפנים וריריות הפה והאף וב 40% בעור אברי המין
    4. הכל יתכן. יתכן שנדבקת מבן זוגך שסבל מהתפרצות הרפס באזור בסיס הפין. בכל מקרה - הרפס עובר במגע עור לעור או בהדבקה טיפתית (כמו וירוסים של דרכי נשימה עליונות) אך לא ע"י נוזל הזרע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו