רגליים מתייבלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגליים מתייבלות
    ליאור
    29/01/2009

שלום! שמי ליאור, טייל נלהב, ולצערי בעל כפות רגליים שלא מצליחות לעמוד במעמסה. אני חובב טיולים ארוכים שכוללים נשיאת משאות כבדים על הגב, על מנת לעמוד במשקל הזה יש צורך בנעליים גבוהות וחזקות. לצערי בכל טיול שכזה הרגל שלי מתייבלת ללא הכר, לאחר כשבוע של הליכה יש כ10 יבלות על כל כף רגל היבלות מופיעות בעיקר בעקב, בצדי כף הרגל ועל הבהונות. ניסיתי כבר מספר זוגות נעליים ואני לובש תמיד גרב כפולה ומשתמש בפלסטרים עבים במיוחד, כל אלו מקלים אך לא פותרים את הבעיה. רק פעם אחת מצאתי זוג נעליים הולם, לצערי הוא היה רך מדי והתפרק לאחר חודשיים של שימוש אינטנסיבי. אני לפני טיול נוסף במרץ, האם יש לכם המלצה על נעלי טיולים (חברה מסויימת או סוג) או חנות מסויימת אשר בה ימצא המוכר שיבין לרגליי וישדך ביני לבין הנעליים הנכונות? בנוסף מעולם לא ניסיתי שימוש במדרסים, שווה לנסות? התייעצתי עם 2 אורתופדים וקיבלתי 2 דעות שונות. כל פיתרון אפשרי נוסף יתקבל בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגליים מתייבלות

הוספת תגובה

• רגליים

ד''ר אכי פרידמן
    01/02/2009

אין ספק שעליך לחפש נעלים מתאימות. דבר זה תוכל לעשות רק על ידי חיפוש והתאמה אישית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר אכי פרידמן
    01/02/2009

כל שאר הנתונים שאתה מציג הינם בעצם תוצאה של הבעיה עליך למצוא דרך מניעתית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו