מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרד לחילופיןעמי04/02/2009
דר' שלום, אני בת 35. בשנה-שנה וחצי האחרונות אני סובלת מגרד באיזורים שונים בגוף. זה התחיל באיזור בתי השחי והשדיים, ובעקבות משחות כאלה ואחרות שרשם רופא העור (הוא בדק אבל חיצונית לא רואים כלום) העלימו את הבעיה, אך היא נותרה רק בשד השמאלי (ממש על הפיטמה וקצת מסביב לה). מה שקורה היום, זה שאני מורחת יום-יומיים טבע-דרם על השד, הגרד נעלם לכשבוע-שבועיים ואז חוזר וחוזר חלילה. מעבר לכך, אני יכולה פתאום לחוש גרד מטורף ברגל, יד, חזה, גב וכו'. ברוב המקרים אין שום סיממן חיצוני שיכול להסביר את הגרד הזה. כשאני מגרדת, העור מאדים מאד (אנשים נבהלים ממש!), אבל מצד שני זה נעלם כלעומת שבא - גם הגירוד וגם האדמומיות, לפעמים תוך דקות. אני לא יכולה לזהות מצבים ספציפיים מתי התקפה כזו יכולה להתפרץ, אבל שמתי לב שזה קורה יותר ביציאה ממקלחת או כניסה למיטה (ברגליים בעיקר). מה זה יכול להיות? רופא העור מזלזל כי באמת לא רואים כלום, אבל אותי זה ממש משגע כבר ואני גם לא רוצה לקחת סתם תרופות. האם יש דרך מקצועית לזיהוי הבעיה ופיתרונה? האם מדובר באלרגיה שאינני מודעת אליה? אשמח לחוות דעתך. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעוץ מוסמך נדרשת בדיקה קלינית....
ד''ר אריה י. ליפשיץ08/02/2009פני לרופא העור שלך לבירור הבעייה או לרופא עור אחר לחוות דעת נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?