גרד לחילופין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד לחילופין
    עמי
    04/02/2009

דר' שלום, אני בת 35. בשנה-שנה וחצי האחרונות אני סובלת מגרד באיזורים שונים בגוף. זה התחיל באיזור בתי השחי והשדיים, ובעקבות משחות כאלה ואחרות שרשם רופא העור (הוא בדק אבל חיצונית לא רואים כלום) העלימו את הבעיה, אך היא נותרה רק בשד השמאלי (ממש על הפיטמה וקצת מסביב לה). מה שקורה היום, זה שאני מורחת יום-יומיים טבע-דרם על השד, הגרד נעלם לכשבוע-שבועיים ואז חוזר וחוזר חלילה. מעבר לכך, אני יכולה פתאום לחוש גרד מטורף ברגל, יד, חזה, גב וכו'. ברוב המקרים אין שום סיממן חיצוני שיכול להסביר את הגרד הזה. כשאני מגרדת, העור מאדים מאד (אנשים נבהלים ממש!), אבל מצד שני זה נעלם כלעומת שבא - גם הגירוד וגם האדמומיות, לפעמים תוך דקות. אני לא יכולה לזהות מצבים ספציפיים מתי התקפה כזו יכולה להתפרץ, אבל שמתי לב שזה קורה יותר ביציאה ממקלחת או כניסה למיטה (ברגליים בעיקר). מה זה יכול להיות? רופא העור מזלזל כי באמת לא רואים כלום, אבל אותי זה ממש משגע כבר ואני גם לא רוצה לקחת סתם תרופות. האם יש דרך מקצועית לזיהוי הבעיה ופיתרונה? האם מדובר באלרגיה שאינני מודעת אליה? אשמח לחוות דעתך. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרד לחילופין

הוספת תגובה

• ליעוץ מוסמך נדרשת בדיקה קלינית....

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    08/02/2009

פני לרופא העור שלך לבירור הבעייה או לרופא עור אחר לחוות דעת נוספת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו