מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור פנים יבש מאוד.קובי05/02/2009
שלום ד"ר בן 20, מזה כשנתיים אני סובל מבעיית יובש חמורה בפנים. הדבר קורה אך ורק לאחר היציאה מהמקלחת, אינני רוחץ את הפנים עם כל סוג של סבון (לדוגמא : אל סבון) מאחר שזה רק מחמיר את המצב. היובש מתבטא בקילופים וכאבים בפנים, לאחר השינה, הווי אומר, לאחר 6-7 שעות, הקילופים נעלמים (אם כי לא לגמרי), היובש פוחת והכאבים מופסקים. כאן המקום לאמר מבלי לחשוש, שבגיל 14-15 הייתי דיי אובססיבי לפנים במהלך הטיפול בראקוטן וניקיתי את פניי פעמיים ביום עם כל מיני סבונים שונים. הלכתי לרופאי העור וכולם טענו שלא מדובר בסבוריאה, והמליצו בחום על ניקוי הפנים באל-סבון , ולשים איזה קרם לחות סגנון אמא בערב. אני חושש שהבעייה לא אובחנה כראוי כי ראו אותי כמובן, לא מייד המקלחת. יש לציין כפי שכבר הזכרתי לעיל, כי ניקוי הפנים באל סבון לא עוזר, וכל מיני קרמים שונים אולי במעט עוזרים אך גורמים לתחושת אי נוחות נוראית, כך שמעדיף להיות סדוק ל-6 שעות בלתי נסבלות. שמעתי על שמפו ניזורל, שמיועד לסבוריאה בעור הקרקפת, האם מותר לנקות איתו גם את עור הפנים בלי שיגרם איזשהו נזק? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסה משחה
שירה07/02/2009אנחנו השתמשנו במשחה לאטופיק דרמטיטיס זה בעצם קרם שמרחנו גם בפנים
זה התגבר לחלוטין על היובש תנסה מה יש להפסיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעוץ מוסמך לבעייתך נדרשת בדיקה....
ד''ר אריה י. ליפשיץ08/02/2009....פנה לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?