עור פנים יבש מאוד.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור פנים יבש מאוד.
    קובי
    05/02/2009

שלום ד"ר בן 20, מזה כשנתיים אני סובל מבעיית יובש חמורה בפנים. הדבר קורה אך ורק לאחר היציאה מהמקלחת, אינני רוחץ את הפנים עם כל סוג של סבון (לדוגמא : אל סבון) מאחר שזה רק מחמיר את המצב. היובש מתבטא בקילופים וכאבים בפנים, לאחר השינה, הווי אומר, לאחר 6-7 שעות, הקילופים נעלמים (אם כי לא לגמרי), היובש פוחת והכאבים מופסקים. כאן המקום לאמר מבלי לחשוש, שבגיל 14-15 הייתי דיי אובססיבי לפנים במהלך הטיפול בראקוטן וניקיתי את פניי פעמיים ביום עם כל מיני סבונים שונים. הלכתי לרופאי העור וכולם טענו שלא מדובר בסבוריאה, והמליצו בחום על ניקוי הפנים באל-סבון , ולשים איזה קרם לחות סגנון אמא בערב. אני חושש שהבעייה לא אובחנה כראוי כי ראו אותי כמובן, לא מייד המקלחת. יש לציין כפי שכבר הזכרתי לעיל, כי ניקוי הפנים באל סבון לא עוזר, וכל מיני קרמים שונים אולי במעט עוזרים אך גורמים לתחושת אי נוחות נוראית, כך שמעדיף להיות סדוק ל-6 שעות בלתי נסבלות. שמעתי על שמפו ניזורל, שמיועד לסבוריאה בעור הקרקפת, האם מותר לנקות איתו גם את עור הפנים בלי שיגרם איזשהו נזק? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור פנים יבש מאוד.

הוספת תגובה

• נסה משחה

שירה
    07/02/2009

אנחנו השתמשנו במשחה לאטופיק דרמטיטיס זה בעצם קרם שמרחנו גם בפנים
    זה התגבר לחלוטין על היובש תנסה מה יש להפסיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעוץ מוסמך לבעייתך נדרשת בדיקה....

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    08/02/2009

....פנה לבדיקת רופא עור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו