ריח רע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריח רע
    לירון
    18/02/2009

שלום, ברצוני לשאול על בעיה הקיימת אצלי מזה כמה חודשים- אני מריחה ריח רע שנובע מאיזור החיבור של הישבן (בחלק העליון ) ולמרות שאני מסבנת טוב את האיזור ודואגת לייבוש שלו עדיין מופיע הריח החריף הזה (גם לאחר מקלחת..) אני תוהה אם זה יכול להיות פטרייה כלשהי או תופעה אחרת? וגם אם קיימת השפעה כלשהי על קיום יחסי מין עם בעלי שמא אני אדביק אותו? יש לציין כי אינני יודעת לאיזה רופא אני יכולה לגשת בעניין מתוך המבוכה שבעניין...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריח רע

הוספת תגובה

• אני עוד מחכה לתשובה זה די דחוף....

לירון
    23/02/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מבינה...

לירון
    24/02/2009

למה לכל שאר ההודעות יש מענה ולי לא? אני לא מנסה להיות חוצפנית, אבל הבעיה שהעליתי ממש מטרידה אותי... אני מנסה כבר כל יום כמעט במשך שבוע לראות מה תשובתכם ואין תשובה... האם לא הייתי ברורה במשהו? האם זה נושא שאתם לא קשורים אליו? אם כן, אז לאן כן לפנות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פני לבדיקת רופא עור בשאלת...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    24/02/2009

....אריתרזמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו