מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריבה בפין + פריחה בעוררוני23/02/2009
ד"ר נכבד שלום, אני בן 30, מזה חודשיים שלושה יש לי צריבה מדיי פעם באיבר המין וכן פריחה בעור (לרוב בפנים) שבאה והולכת. בתחילת הטיפול הופיע רק צריבה באיבר המין, פניתי לרופאת המשפחה שנתנה לי ציפרודוקס ואח"כ אופולדוקס, חזרתי לרופאה כעבור שבוע שכן התרופה לא עזרה (בדיקת שתן כללית + תרבית תקינה) והיא הפנתה אותי לאורולוג (ממצאים של הרופא: בטן תקינה מאטוס תקין שופכה נמושה תקינה - אשכים תקינים) אשר נתן לי דוקסילין ל 7 ימים וכן הפניה לבדיקת לכלמידה אשר יצאה שלילית וכן בדיקת אולטראסאונד שיצאה תקינה (כליה ימנית + שמאלית - גודל תקין פרנכימה שמורה, אין עדות לאבנים ללא הידרונפוזיס, שלפוחית בקיבולת תקינה בעלת דופן תקין, ערמונית 15 גר, שארית שתן 20 סמ"ק) חשבתי שתרופה זו עזרה במקצת ולכן האורולוג המשיך לי את התרופה לעוד 20 ימים וכן הפנה אותי לבדיקת זרע (לפני כ 5 שנים עברתי ניתוח וריקוצלה ) ולקח בדיקת נוזל מהערמונית. תוצאות בדיקת הזרע: 3 ABSTINENCE DAYS 8.0 SEMEN PH MODERATE SEMEN VISCOSITY ml 3.00 SEMEN VOLUME צהבהב SEMEN COLOUR 11% SPERM MOTILITY 1 HR million/ 50 CONCENTRATION רבים SEMEN WBC + BACTERIA בבדיקה של נוזל מהערמונית (WET PREP PAR,FUN,BAC ) הממצא היה: +אריטרוציטים במהלך הטיפול השני בדוקסילין חשתי כי הפריחה שעל פניי מחמירה ולכן בהמלצת האורולוג הפסקתי את הטיפול, חיכיתי מספר ימים ועשיתי בדיקת זרע + תרבית(יצאה שלילית) וכן בדיקת שתן +תרבית שיצאו תקינות תוצאות בדיקת הזרע הנוספת: ABSTINENCE DAYS - 3 days SEMEN PH - 8.5 SEMEN VISCOSITY - HIGH SEMEN VOLUME - 4.00ml - SEMEN COLOUR צהבהב SPERM MOTILITY 1 HR - 13% CONCENTRATION - 40 million SEMEN WBC - 10-20 SEMEN RBC - MORPHO NORMAL - 18% (Kruger strict MORPHO ABNORMAL - 72% (Percent Head Defects MORPHO DEF TAIL - 10% IMMATURE CELLS - NECK-MIDPIECE DEFECT - BACTERIA - כעת ניתנה לי תרופה בשם רולין ל15 ימים כאשר אחרי 7 ימים אין שיפור במצב. האורולוג שולל כל קשר בין הפריחה בפנים לבין הצריבה באיבר המין ולכן הופנתי לאלרגולוג שביצע בדיקת מזונות שיצאה שלילית וכן מספר בדיקות דם שלדבריו תקינות ולכן אפין את הפריחה כאורטיקה אדיופית. שאלתי היא האם נתקלת בתופעה דומה והאם היית ממליץ לי לפנות לרופא נוסף או למומחה פנימית או כל מומחה אחר שיוכל לטפל בי ? אני דיי מפחד שמא זה משהו דיי חמור תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני, אני ממליץ לך.....
ד''ר אריה י. ליפשיץ24/02/2009...להמשיך את המעקב והטיפול האורולוגי וכן לפנות במקביל גם לרופא עור לבירור וטיפול בפריחה על פניך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?