הרפס ומחלת סרטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס ומחלת סרטן
    אנה
    28/02/2009

אני כבת 50 וסובלת מזה ,15 שנים מהרפס ,לי נאמר שהוירוס (נאמר ע"י רופא עור) נמצא באיזור פי הטבעת רדום, עד לפעם הבאה שיתפרץ, 2, מה הם הסיכויים שאחלה בסרטן ? כפי שהבנתי זה עלול לקרות כתוצאה מהרפס, מה הן הסיבות שבגללן עלול לפרוץ , יש לציין שלפעמים זה מופיע פעמיים ברצף , ולפעמים פעם בלבד עד לפעם הבאה שיכולה להיות לאחר חודש או חצי שנה ,,, 3, בתחילת המחלה לקחתי טיפול ,בשנתיים הראשונות , ומאז לא לוקחת לא כלום וזה עובר , האם יתכן שהחמרתי את המחלה מפני שלא נטלתי תרופות? 4, יש לציין שבחודשיים האחרונים אני סובלת מגירויים קשים למעלה מפי הטבעת,ויש לי בליטה של העור שכואבת ומגרדת,האם מבובר במקום שנמצא הוירוס כשהוא רדום ? או שתומר לי להיבדק אצל רופא , מה שאני מאד לא מרגישה טוב עם זה , מה עושים ולאיזה כוון ללכת אני כבר מודה לך מראש על תשובתך ,פורים שמיח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס ומחלת סרטן

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אכי פרידמן
    01/03/2009

ראשית, כדאי להיבדק ע"י רופא עור.
    שנית, תדירות הופעת ההרפס משתנה ואינה צפויה.
    שלישית, כיצד את מחברת בין הרפס לסרטן?
    רביעית, ייתכן שכדאי לך לשקול נטילה של טיפול מונע ארוך טווח בעיקר אם את מדווחת על התקף הרפטי אחת לחודש.

ד"ר אכי פרידמן
    מומחה ברפואת עור ומין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו