גירוד ואודם והרגשת שריפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד ואודם והרגשת שריפה
    מירים
    03/03/2009

דוקטור שלום:אשה בת 59 בחמש השנים האחרונות יש לי הרפס באיזור הישבן בלבד. אני מטופלת בכדורים זובריקס 1 ליום. יש לי התקפים של אודם וגירוד מטרייף שיוצאת מדעתי .ולאחר מספר ימים נרגע. לעכשיו יש לי תופעה חדשה .ממש בשביל ליד פי הטבעת יש לי גירוד עז כמו כן המקום אדום מאוד . וכשנוגעת המקום מאוד חם שאלתי היא האם זה גם הרפס? היות ובישבן יש לי ממש כמו פצעים ופה ליד פי הטבעת רק אודם וגירוד. מה עלי לעשות עוד? באיזה משחה עלי עוד להשתמש בנוסף לכדורים שאנילוקחת? תודה מקרב לב להתיחוסתך לשאלתי יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוד ואודם והרגשת שריפה

הוספת תגובה

• הרפס של העכוזים

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    04/03/2009

שלום מרים,
    הרפס של אברי המין עלול להופיע על העכוזים. מנגנון ההדבקה הנו חיבוק גב בת הזוג ע"י בן הזוג לאחר סיום קיום יחסי המין. הסיכון להדבקה לאברי המין קטן בין בני זוג וותיקים. מאידך בעת קיום יחסי מין בתנוחה המסורתית (המכונה גם תנוחת המיסיונרים) מתחכחים עכוזי האשה כנגד הסדין וכך גדל הסיכון להדבקתה לאחר סיום יחסי המין בעת בן הזוג הנגוע מחבק אותה מאחור.
    לצורך תשובה מוסמכת בקשר לנגעים מהם את סובלת כעת נדרשת בדיקה קלינית - פני לבדיקת רופא עור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו