שאלה בקשר למין אנאלי.??.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר למין אנאלי.??.
    אלי
    09/03/2009

אם אני עושה אם מישהי מין אנאלי בלי קונדום יכולה להיבצר איזושהי מחלה?...ואם כן מה הסיכויים?.... עוד שאלה.... שאלתי פה לפני כמה זמן על מין אוראלי אם אני מספק למישהי מין אוראלי אז אם יש סיכויי למחלה וענו לי שכן אני רוצה לדעת מה הסיכויים להידבקות?..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר למין אנאלי.??.

הוספת תגובה

• תשובות

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    10/03/2009

שלום אלי,
    להלן שאלותיך ותשובותי:
    א.
    שאלתך: אם אני עושה אם מישהי מין אנאלי בלי קונדום יכולה להיבצר איזושהי מחלה?...ואם כן מה הסיכויים?
    תשובתי: כן. הסיכון להדבקה במחלה שמועברת במגע מיני גבוה במקרים אלו (1:1-1:2). כמו כן יחסי מין אנאליים לא מוגנים עלולים לגרום לזיהום שופכת הגבר בחיידקים קוליפורמיים שמשכנם הנורמאלי הנו באזור פי הטבעת והמקטע של המעי המעורב ביחסי מין אנאליים.
    ב.
    שאלתך: שאלתי פה לפני כמה זמן על מין אוראלי אם אני מספק למישהי מין אוראלי אז אם יש סיכויי למחלה וענו לי שכן אני רוצה לדעת מה הסיכויים להידבקות?..
    תשובתי: קרא את תשובתי ל א'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו