Neurodermitis

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Neurodermitis
    נטלי
    11/03/2009

שלום לצוות הרופאים בפורום ולכל הגולשים :-) רציתי לדעת מעט על 'מחלת עור' (אם אפשר לקרוא לזה כך..) שנקראת Neurodermitis. האם יש תרופה? לפני שנים רבות התחילו לי גירודים באיזור מסויים בגב, פניתי לרופא עור בזמנו אך הוא אמר שאין מה לעשות בנידון. גירדתי וגירדתי את האזור עד שנתקבל כתם כהה ומעט פלומתי (אני בהירת עור). כאשר אני לא מגרדת, הכתם מטשטש מעט אך כשאני כן מגרדת, הוא הופך לכהה, אבל ממש! קיבלתי כדורים בשם Telfast ומשחת בטהקורטן. זה יכול לעזור במשהו? האם אפשר להסיר או לטשטש איכשהו (עם כל הטכנולוגיה של היום) את הכתם המכוער הזה? נאמר לי שגרמתי לסוג של פיגמנטציה.. אודה מאד לתשובתכם, סופ"ש נהדר :-) נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Neurodermitis

הוספת תגובה

• נטלי, סיפורך על....

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    12/03/2009

גרד חוזר ממוקם באזור מוגבל של הגב מתאים להפרעת גרד שסיבתה אינה עורית (Non Dermatologic Pruritus). הסיבה השכיחה לבעיה מסוג זה הנה פגיעה בענף קטן של עצב תחושה פריפרי.
    לצורך איבחון והמלצת טיפול - פני לבדיקת רופא עור.
    רופאים נוספים שיכולים לעזור הנם נוירולוג וכן גם מומחה לטיפול בכאב.
    פיתרון מרפא לבעייה כנ"ל הנו כירורגי - כריתת ענף העצב הפגוע שמחולל את תחושת הגרד המתמשכת.
    הערה חשובה(!!!): אין ביכולתי לבצע איבחון מדוייק ולהמליץ לפיו על טיפול באופן מוסמך!!!. לצורך זה עליך לפנות לבדיקת רופא עור ו\או לרופאים במקצועות האחרים שהזכרתי מעלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו