פטריה עונתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה עונתית
    מיכל
    12/03/2009

לפני כשלושה שבועות יצאה לי פטריה (לפי אבחנת רופא) בבטן קרוב לצלע 11. הפטריה בצבע ורוד כהה, בגודל של כ-2 ס"מ, היא מגרדת קלות מידי פעם וקצת מתקלפת. רופא העור טען שפטריה זו מאד נפוצה, שהיא פטריה עונתית לעונה זו, שלרוב היא חולפת לאחר חודשיים. כמו כן הוא אמר שמה שיש לי בבטן זו פטרית האם והיא נוטיה לשלוח פטריות קטנות נוספות ברחבי הידיים, חזה ובטן. הבעיה היא שהמרשם שהוא נתן לי, והמשחה אותה קניתי היא דרמסילק, משחה לעור יבש. אנני יודעת אם אין הרופא עשה טעות במרשם ואין לי דרך להשיג אותו עד ליום ראשון בערב. האם לדעתכם משחה זו יכולה לעזור לפטריה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה עונתית

הוספת תגובה

• האם אבחנת רופא העור שלך....

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    15/03/2009

...היתה Pityriasis resea?
    באם אכן זו היתה האבחנה אזי הטיפול שניתן לך תואם כוון שמדובר במחלת עור שחולפת מעצמה ולא ניתן לשנות את מהלכה באמצעות טיפול תרופתי כלשהו.
    המלצתי: בררי עם רופא העור שלך בשיחת טלפון את הנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מיכל
    15/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו