שורשי שערות בולטות בצבע לבן על הפין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שורשי שערות בולטות בצבע לבן על הפין
    אבישק
    15/03/2009

מאז גיל ההתבגרות יש לי בליטות גדולות בצבע לבן על הפין. מרובן לא צומח שיער, ממיעוטן כן, הן לא מודלקות. אין חלב לכוד (לא כזה שניתן להסירו בלחיצה בכל אופן...) הרופא בקופ"ח אמר לי שאלו שורשי שיער בולטים ושאין מה לעשות נגדם וגם ש"זה לא יפריע לתפקוד המיני". יש לציין שזה כן מפריע לתפקוד המיני שלי בגלל שנשים נדחות מכך כי זה מחוספס למגע ולא נעים ונוח, וכשהפין נמצא במצב רוח "קרבי" הבלוטות הרי בולטות ביתר שאת. האם באמת לא ניתן לעשות נגד זה כלום? אשמח מאוד לתשובה! תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סיפורך מתאים לבליטת זקיקי חלב....

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    15/03/2009

אלו משמנים את איבר המין לצורך סיכוך פעולת החדירה (במקביל לנוזלי הסיכוך שמפריש נרתיק האשה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצאתי את השם לתופעה ודרכי טיפול...

אבישק
    15/03/2009

מצאתי ברחבי האינטרנט שקוראים לתופעה הזו נקודות פורדייס ואלו בעצם בלוטות חלב...כתוב שלטיפול יש להשתמש ב
    טרטינואין עם alpha hydroxy acid agents
    וטוקופרול עם Argania
    למרות שהרופא שלי ביטל את האפשרות לטיפול כלשהו, האם לאחר שאעלה את רעיון הטרטנואין וכולי, יתכן וזה יהיה סביר שרופא כלשהו ירשום לי את התרופה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ממליץ להשתמש בטרטינואין לפניס!

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    16/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו