מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת נטילת גלולות ואקנהמריה15/03/2009
שלום רב ! אני בת 23 , והחלטתי להפסיק ליטול גלולות לאחר 5 שנים של שימוש בהן. הדבר היחידי שאני פוחדת ממנו זה - הופעת האקנה !!! מכוון שהמראה החיצוני חשוב לי ביותר, ויש לי אירועים חשובים בחודשים הקרובים. מה אני יכולה לעשות כדי למנוע מראש את התופעה הלא נעימה הזאת ??? בבקשה תעזרו לי . תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה מניסיון
מיכל16/03/2009גם אני הפסקתי לקחת גלולות לפני שנתיים וכתוצאה מכך יצא לי אקנה. לטיפול באקנה אני גיליתי שהכי טוב זה לאכול נכון. להפסיק לאכול מזון שומני, חטיפים, מטוגנים, לאכול הרבה ירקות ופירות. סלט גדול כל יום פשוט ניקה לי את העור, גם ממתוקים למינהם הורדתי. הדיאטה היתה לא פשוטה כלל, אך התוצאות טובות. אל תצפי לתוצאות מידיות, כי לגוף לוקח זמן להתנקות מהגלולות ולהתאזן הורמונלית. בכל אופן אני בעד הפסקת נטילת הגלולות, אחרי שהפסקתי הפסיקו לי המיגרנות, הראיה שלי התחדדה ואפילו הפכתי ליותר ערנית ומרוכזת בלימודים. ממליצה בחום. אפילו האקנה היה שווה את הבריאות שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהמנע משימוש בתכשירי לחות....
ד''ר אריה י. ליפשיץ16/03/2009...לפנים ולשיער.
הערה: אמצעי זה יפחית את הסיכון להופעת אקנה אך אינו מהווה ערובה לאי הופעת אקנה בעקבות הפסקת השימוש בגלולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?