הפסקת נטילת גלולות ואקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת נטילת גלולות ואקנה
    מריה
    15/03/2009

שלום רב ! אני בת 23 , והחלטתי להפסיק ליטול גלולות לאחר 5 שנים של שימוש בהן. הדבר היחידי שאני פוחדת ממנו זה - הופעת האקנה !!! מכוון שהמראה החיצוני חשוב לי ביותר, ויש לי אירועים חשובים בחודשים הקרובים. מה אני יכולה לעשות כדי למנוע מראש את התופעה הלא נעימה הזאת ??? בבקשה תעזרו לי . תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת נטילת גלולות ואקנה

הוספת תגובה

• עצה מניסיון

מיכל
    16/03/2009

גם אני הפסקתי לקחת גלולות לפני שנתיים וכתוצאה מכך יצא לי אקנה. לטיפול באקנה אני גיליתי שהכי טוב זה לאכול נכון. להפסיק לאכול מזון שומני, חטיפים, מטוגנים, לאכול הרבה ירקות ופירות. סלט גדול כל יום פשוט ניקה לי את העור, גם ממתוקים למינהם הורדתי. הדיאטה היתה לא פשוטה כלל, אך התוצאות טובות. אל תצפי לתוצאות מידיות, כי לגוף לוקח זמן להתנקות מהגלולות ולהתאזן הורמונלית. בכל אופן אני בעד הפסקת נטילת הגלולות, אחרי שהפסקתי הפסיקו לי המיגרנות, הראיה שלי התחדדה ואפילו הפכתי ליותר ערנית ומרוכזת בלימודים. ממליצה בחום. אפילו האקנה היה שווה את הבריאות שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להמנע משימוש בתכשירי לחות....

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    16/03/2009

...לפנים ולשיער.
    הערה: אמצעי זה יפחית את הסיכון להופעת אקנה אך אינו מהווה ערובה לאי הופעת אקנה בעקבות הפסקת השימוש בגלולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו