קשקשים וגירוד בקרקפת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשקשים וגירוד בקרקפת
    שימון
    16/03/2009

שלום. אני מקווה שזהו המקום הנכון לשאול את השאלה. מגיל קטן, היום אני בן 17, אני סובל מגירודים בקרקפת הנלווים בקסקסים. מדי פעם הם יותר חזקים ומדי פעם יותר חלשים. יש לי הרגשה שבקיץ כשאני לובש כובע על הראש הם הכי חזקים. רציתי לדעת מה הבעיה כי הם מאוד מציקים לי וגם הקשקשים הם לא נעימים. פעם חשבתי שזה כי אני חופף יותר מידי, נגיד כל יום, לאחר מכן חפפתי כל כמה ימים...אבל הגירודים או הקשקשים לא נעלמו. לפני כשנה הייתי אצל רופאת אור והיא אמרה לי שהבעיה היא קשקשים ונתה לי שמפו רפואי לקשקשים...אני לא זוכר אם הוא עזר בכל אופן, יש לי שמפו חדש, לא ממרשם אבל נגד קשקשים ורציתי לשאול אם הוא יכול לעזור. בנוסף, אמרו לי שברגע שאתה מתחיל להישתמש איתו אתה לא יכול להפסיק את השימוש כי אז הגירודים מתחזקים עוד יותר. נכון הדבר? מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשקשים וגירוד בקרקפת

הוספת תגובה

• היוועץ ברופא העור שלך...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    17/03/2009

נדרשת בדיקה ונדרשים יותר פרטים לצורך ייעוץ מוסמך לבעייתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל בינתיים אני רוצה לדעת

שימון
    19/03/2009

אם השמועות על השמפו נגד קשקשים נכונות, "ברגע שאתה מתחיל להישתמש איתו אתה לא יכול להפסיק, הפסקת השימוש תגרום רק לעוד יותר גירודים".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא! ההסבר פשוט יותר:...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    22/03/2009

הנטיה לקשקשת הקרקפת הנה תורשתית ומרגע שהבעייה מופיעה - נדרש טיפול רציף לשלוט עליה במידה שמאפשרת תיפקוד אסתטי מתקבל על הדעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו