מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשקשים וגירוד בקרקפתשימון16/03/2009
שלום. אני מקווה שזהו המקום הנכון לשאול את השאלה. מגיל קטן, היום אני בן 17, אני סובל מגירודים בקרקפת הנלווים בקסקסים. מדי פעם הם יותר חזקים ומדי פעם יותר חלשים. יש לי הרגשה שבקיץ כשאני לובש כובע על הראש הם הכי חזקים. רציתי לדעת מה הבעיה כי הם מאוד מציקים לי וגם הקשקשים הם לא נעימים. פעם חשבתי שזה כי אני חופף יותר מידי, נגיד כל יום, לאחר מכן חפפתי כל כמה ימים...אבל הגירודים או הקשקשים לא נעלמו. לפני כשנה הייתי אצל רופאת אור והיא אמרה לי שהבעיה היא קשקשים ונתה לי שמפו רפואי לקשקשים...אני לא זוכר אם הוא עזר בכל אופן, יש לי שמפו חדש, לא ממרשם אבל נגד קשקשים ורציתי לשאול אם הוא יכול לעזור. בנוסף, אמרו לי שברגע שאתה מתחיל להישתמש איתו אתה לא יכול להפסיק את השימוש כי אז הגירודים מתחזקים עוד יותר. נכון הדבר? מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היוועץ ברופא העור שלך...
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/03/2009נדרשת בדיקה ונדרשים יותר פרטים לצורך ייעוץ מוסמך לבעייתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל בינתיים אני רוצה לדעת
שימון19/03/2009אם השמועות על השמפו נגד קשקשים נכונות, "ברגע שאתה מתחיל להישתמש איתו אתה לא יכול להפסיק, הפסקת השימוש תגרום רק לעוד יותר גירודים".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא! ההסבר פשוט יותר:...
ד''ר אריה י. ליפשיץ22/03/2009הנטיה לקשקשת הקרקפת הנה תורשתית ומרגע שהבעייה מופיעה - נדרש טיפול רציף לשלוט עליה במידה שמאפשרת תיפקוד אסתטי מתקבל על הדעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?