טיפול באקנה וקצת צלקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול באקנה וקצת צלקות
    רון
    17/03/2009

1)אני לוקח אנטיביוטיקה מינוציקלין 2-3 חודשים בנתיים וכמעט ואין לי פצעונים. כשהרופא עור יגיד לי להפסיק אז לא יהיו לי יותר פצעונים לכל החיים? 2)יש לי סרום ליום משקם ועוד משחות לפנים שמורים במקרר שנשארו משימוש לפני 8 חודשים שעשו לי עור חלק ונקי. אני יוכל להשתמש בהם אחרי שיפסיקו לי הפצעונים לגמרי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול באקנה וקצת צלקות

הוספת תגובה

• אני יכתוב ברור יותר

רון
    17/03/2009

1)אני לוקח אנטיביוטיקה מינוציקלין 2-3 חודשים בנתיים וזה העלים לי כמעט את כל הפצעונים. כשהרופא עור יגיד לי שאני יסיים עם הכדורים אז הפנים שלי ישארו חלקות לכל החיים? 2)יש לי סרום ליום משקם ועוד משחות לפנים ששמורות במקרר (הם נשארו משימוש לפני 8 חודשים ועשו לי עור חלק ונקי). אני יוכל להשתמש בהם בעוד שנה לחצי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    17/03/2009

שלום רון,
    להלן שאלותיך ותשובותי:
    1)
    שאלתך: אני לוקח אנטיביוטיקה מינוציקלין 2-3 חודשים בנתיים וכמעט ואין לי פצעונים. כשהרופא עור יגיד לי להפסיק אז לא יהיו לי יותר פצעונים לכל החיים?
    תשובתי: מינוציקלין יכולה לדכא את תופעות האקנה אך אינה משרה ריפוי אלא מדכאת את המחלה עד לריפוי עצמונה שלה שצפוי אצל רב מטופלי האקנה עד תום גיל ההתבגרות
    2)
    שאלתך: יש לי סרום ליום משקם ועוד משחות לפנים שמורים במקרר שנשארו משימוש לפני 8 חודשים שעשו לי עור חלק ונקי. אני יוכל להשתמש בהם אחרי שיפסיקו לי הפצעונים לגמרי?
    תשובתי: איני יודע על אלו תכשירים אתה מדבר. בכל מקרה קח בחשבון שאם מדובר בתכשירים קוסמטיים אזי התוצאות היחידות שהם מספקים מלבד אשליות הנן תוצאות העלות הכספית שלהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה טועה

רון
    18/03/2009

תקרא מה כתבתי- "עשו לי עור חלק ונקי" המשחות היו ושוות את הכסף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמח עבורך ובכ"ז מפקפק מאוד

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    18/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו