קילוף באיבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קילוף באיבר המין
    דניאל
    18/03/2009

שלום אני בן 18 כבר כמה שנים שיש לי פצעים וקילופים באיזור אבר המין (עדין לא קיימתי יחסי מין) אחרי בדיקה אצל רופא עור הוא אמר לי שיש לי אריטמה קילוף באבר מין ושהיא גנטית הוא נתן לי משחות וקרם לות אבל הם לא עזרו ונשארה אדמומיות שלא נעלמת ועכשיו התחלתי לקחת ראוקוטן לחצי שנה והרופא אמר לי שאסור לי להשתמש במשחות בזמן שאני על התרופה. רציתי לדעת עם יכול להגרם נזק בלתי הפיך מהשימוש בראוקוטן ועם יש עוד דרכים לטפל באריטמה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קילוף באיבר המין

הוספת תגובה

• איני יכול להבין מה טיב הבעייה....

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    18/03/2009

בעור איבר המין שלך אך ביכולתי להבהיר לך באופן כללי שלא ידועה לי אף תופעת לוואי פתאומית ובלתי הפיכה של רואקוטן שיכולה להתבטא בעור הפין שלך.
    המלצתי: הפנה שאלה זו לרופא העור שמטפל בך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קילוף באיבר המין

דניאל
    18/03/2009

התכוונתי לאדמומית בפין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעת לואי נדירה מאוד...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    22/03/2009

... שלא תוארה היטב בספרות הרפואית הנה אודם של שולי פתח השופכה במטופלי רואקוטן. תופעה זו הנה הפיכה לגמרי ובשני המקרים שראיתי היתה א-סימפטומטית. התופעה צפויה לחלוף בתוך עד 3 שבועות מתום הטיפול ברואקוטן.
    האם תוכל לתלות הודעה עם תמונה באיכות טובה לצורך תיעוד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו