פסוריאזיס- טיפול לאזורים שונים בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פסוריאזיס- טיפול לאזורים שונים בגוף
    אדרה
    19/03/2009

שלום דוקטור. אני מאובחנת כחולת פסוריאזיס, כאשר האזור הנגוע הינו בעיקר באזור בית השחי. האם קיימים טיפולים אשר מתאימים לאזורים שונים בגוף? -כוונתי היא שלמשל משיחת משחה באזור הבטן שונה מאזור בית השחי, שנוטה להגיר יותר זיעה מאחרים. האם השפעת המשחה תהיה שונה באזורים הללו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אכי פרידמן
    21/03/2009

אין בעיקרון הבדל בין אזורי גוף שונים בכל הנוגע לפסוריאזיס. אולם, ידוע כי פסוריאזיס בקפלי גוף (שבית שחי הוא אחד מהם) עמיד יותר לטיפולים מאשר אזורים אחרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני משתמשת במשחת דייבובט

מיקה
    21/03/2009

אמנם זה שאני משתמשת אינו מהווה תחליף להתייעצות עם רופא מוסמך, אך אני חייבת לציין שאני משתמשת בה זמן מה, בהמלצת הרופא האישי שלי ובהדרכתו, והגירודים נהיו הרבה יותר נסבלים, מה גם ששטח ההתפרצות קטן בהדרגה. מומלצת, אך רק עם המלצת הרופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו