שרף בזמן מריחת קרם...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרף בזמן מריחת קרם...
    גל
    19/03/2009

שלום לאחרונה הייתי אצל רופא עור בשל פצעים בגב שלא עוברים כבר מספר שנים. ניסיתי משחות רבות ותמיסות ללא עזר. הרופא רשם לי LOCASID ללילה וקרםAXERA למריחה ביום. השתמתי במשחות כשבועיים, כאשר לפני מספר ימים החל לשרוף לי בזמן מריחת הקרם AXERA , כואב ושורף כמו כוויה והמקום היה אדום למשך מספר דקות. מה זה יכול להיות? האם אלרגיה? האם ערבוב שני התרופות בעייתי? תודה, גל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרף בזמן מריחת קרם...

הוספת תגובה

• קרם

ד''ר אכי פרידמן
    21/03/2009

שתי המשחות עשויות לגרום לתחושה של צריבה וייתכן שתחושה זו תופיע זמן מה לאחר תחילת השימוש. לעיתים חשוב שנחוש תחושה של צריבה כמדד לפעילות המשחה אולם אם האודם או הצריבה הינם מהותיים רצוי להפסיק את השימוש למספר ימים ואח"כ לחדש אותו. אם לאחר ההפסקה והחידוש רמת האדמומית או הצריבה עדיין מופרזות לטעמך ייתכן שכדאי לחפש תחליף הולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

גל
    21/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו