מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דרמובט + U LACTIN לגירויי עוראני21/03/2009
שלום רב, ראשית אני רוצה להדגיש כי איני לוקה במחלת הפסוריאזיס! מזה כחודש אני סובלת מכתמים אדומים מעקצצים שמתרבים (בעיקר ברגליים אבל לא רק). ניסיתי, (על דעת עצמי), לטפל באלוקום, ומשלא עזר , עברתי לאפלומיצין ואח"כ לפניסטיל (העור שלי לבן ורגיש מאד ולכן, יש ברשותי מגוון משחות למקרי חירום). ניגשתי לרופא עור והוא אבחן "רבדים אקסמטים נומולרים". קיבלתי DERMOVATE 25GM UNG 0.05% (למשך שבוע X פעמיים ביום) וכן, U LACTIN BODY TREATMENT LOT CF . מרחתי את הדרמובט (יומיים) ונוצרו לי כתמים לבנים סביב הנגעים (נוצר שיפור קל בצבע הנגעים - התבהרו מעט). כן , קראתי כי משחה זו מכילה קורטיזון, אגרסיבית מאד ומיועדת לפסוריאזיס? האם מותר לתת אותה לבעיות עור אחרות? הרוקח נתן U LACTIN פורטה - האם יש בעיה? האם אין משחה פחות אגרסיבית מהדרמובט? האם עלול להיווצר נזק לטווח ארוך לאחר השימוש? אשמח לחוות דעתכם. בתודה מראש, אני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים בהירים סביב נגעי פסוריאזיס...
ד''ר אריה י. ליפשיץ22/03/2009בעת החלמתם בעזרת טיפול מקומי מוכרים ושמם Voronof ring.
המלצתי: פנה לרופא העור שלך להערכה חוזרת. יתכן שיבחר להמשיך טיפול בתכשיר אחר.
U-Lactin הנו תכשיר לחות בעל מרכיבים שעוזרים להסרת קשקשים מהעור. נסה אותו על אזור קטן ובאם אתה חווה שיפור או הרגשה טובה בעקבות השימוש בו - המשך בכך. מאידך עלי לציין שתכשיר זה אינו תרופה ואינו מיועד לטיפול בפסוריאזיס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיני לוקה בפסוריאזיס!
אני22/03/2009שלום רב, ציינתי בתחילת הודעתי - זוהי אקסמה ולא פסוריאזיס ולכן, שאלתי בעצתך. זו הסיבה שתהיתי מדוע קיבלתי טיפול אגרסיבי כל כך שמתאים לפסוריאזיס כשזה לא. האם אתה נוטה לחשוב שהרופא לא אבחן טוב? תודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתברר שניסיתי ללא הצלחה....
ד''ר אריה י. ליפשיץ23/03/2009...להבין ממה אתה סובל.
כוון שלא ניתן לייעץ לך באופן מוסמך ללא בדיקה קלינית אני ממליץ לך לפנות שנית לרופא העור שלך ולשטוח בפניו את שאלותיך והסגותיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרמובט וסטירואידים יאמללו אותך
TJS25/03/2009דרמובט הוא מלאך המוות גם לפסוריאזיס וגםלמחלות עור אחרות
לא שהמשחות הסטירואידיות האחרות חפות מפשע אבל דרמובט הוא ציר הרשע.
אתה קבלת אותו מרופא עור שלא חס עלייך ושחרר אותך עם מרשם ומתכון בדוק לריבאונד
שלא יותיר לך סיכוי להחלמה .
תברח כמה שיותר מהר ואל תתקרב לתרופות האלה יותר.
מעל 50 שנה הם דוחפים סטירואידים כי אין כלום בלעדיהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל TJS
אני25/03/2009שלום לך,
ראשית, אני בחורה.
היום היום השישי לטיפול (כלומר , נותר לי עוד יום אחד) . הנגעים התבהרו בצורה מדהימה. הרופא נתן לי דרמובט מאחר ושום דבר לא עזר .התחלתי מנגע אחד אדום וטיפלתי במשחות טבעיות כמו לבנדר, קומפרי וכו', משלא עזר עברתי לאפלומיצין, פניסטיל, אלוקום וכשגם כאן לא התרחש שיפור פניתי אליו. מסתבר שאבחנתו והטיפול שנתן היו בסדר. מדוע יש דעה שלילית על הדרמובט? מה הנזק שאתה מצביע עליו? השימוש היה מקומי ולזמן קצר.
אשמח לשמוע מנסיונך הלא כל כך טוב, אני מסיקה...
תודה,
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?