סימני חיספוס על האיבר ולפעמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימני חיספוס על האיבר ולפעמים
    אייל
    04/04/2009

שלום לך....אני בן 20 ויש לי בזמן האחרון כל מיני סימנים מחשידים שממש מדירים שינה מעיני ואני כבר כמעט לא מתפקד מבחינה מינית בגלל הפחדין..
    בזמן האחרון קיימתי יחסי מינים...אומנם בטוחים אך כנראה שמשהו חדר בכל זאת אחרת אין לי הסבר אחר..
    הור של איבר המין {בכיפה} נהיה ממש נפול ויש עליו מדי פעם כמו סימני חיספוס מוזרים..מעבר לזה אני מגלה מדי פעם 2-3 נקודות לבנות ממש קטנות על הכיפה...שלפעמים רואים אותם ולפעמים לא...
    ראוי לציין שבעבר קיימתי יחסי מין לא בטוחים אבל אז לא היו כל סימנים מחשידים
    הדבר ממש ממש מפחיד אותי ואני לא יודע כבר מה לעשות בבקשה ממך תציל אותי...!!
    פעם אחרונה שקיימתי יחסי מין הם היו בטוחים לגמרי אך עם מישהי מהעדה האתיופית אבל אני לא יודע עד כמה זה קשור..

בבקשה ממך...תעזור לי!
    תודה מראש....
    אייל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נקודות חיספוס על הפין?

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    07/04/2009

שלום אייל,
    עור איבר המין הגברי מכיל בלוטות חלב רבות. מוצא בלוטות אלו עלול להיות מדי פעם בולט יותר לעין. כמו כן שולי עטרת איבר המין הגברי הנם מחוספסים מטבעם בחלק מהאנשים ומהווים תופעה הקרויה בשפת הרופאים Pearly papules of the penis.
    המלצתי: פנה לרופא עור וודא עמו את מהות התופעות הללו. בכל מקרה, המשך לקיים מין בטוח ומוגן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו