ילדה בת 8

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 8
    אורנה
    17/04/2009

לבת שלי בת 8 הופיעו לפני שנה מן 2 גידולים כאלה על העור בכתף איך שאומרים "פלולות" הלכנו לרופאה והיא אמרה שאין מה לעשות אם ניגע בזה זה יתפשט.
    בינתיים גיליתי שבאזור הטוסיק והפות גדלו לה הרבה מאוד כאלה וזה כבר מדאיג אותי.

מה לעשות? קשה לי להאמין שאין טיפול לדבר כזה, האם תוכלו להציע פתרון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 8

הוספת תגובה

• אורנה, אם מדובר בנגעי מולוסקום....

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    21/04/2009

......קונטג'יוזום אזי מדובר במחלה שנגרמת ע"י וירוס, מתבטאת בנגעים שצורתם כעין חצי כדור עם "טבור" קטן. המחלה מתבטאת בנגעים שמופיעים ונעלמים וחולפת ספונטאנית תוך עד שנתיים. עד אז היא מדבקת את הילד מאזור אחד לשני וכן לילדים אחרים.
    לוירוס המחולל אין משמעות רפואית לטווח הקצר או הארוך.
    טיפול במחלה זו אינו יעיל כוון שהנגעים הקיימים נזרעים לאזורי עור סמוכים והטיפול אינו מונע הופעת נגעים חדשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטיפול במולוסקום קיים

שרית
    23/04/2009

לא חייבים לחשוב שהכל נעצר ברפואה קונבציונלית ככה אמרו גם לי כשבני לקה במולוסקום
    אמרו לי אין טיפול וה יעבור לבד אחרי כמה חודשים.
    בפועל זה נשאר אצלו שנתיים עד שכל הגן נדבק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו