איידס ועגבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איידס ועגבת
    חנן
    20/04/2009

אחרי שאני מתעורר ועושה פיפי אני מנקה בנייר טואלט יבש את האסלה והאסלית כי אולי היה לי חלום רטוב וזרע הגיע לאסלית ולאסלה והילדים שלי יבואו בנגע עם הזרע.
    אתמול היה לי חלום רטוב והתלכלך לי התחתון מקדימה בזרע וגם איבר המין כמובן התלכלך בזרע,וכרגיל אחרי שינה עשיתי פיפי ויצא מאיבר המין שאריות הזרע לאסלית ולאסלה ובדיוק היה טלפון וכך שכחתי לנקות כהרגלי את האסלה והאסלית,ויותר מכך גם לא הורדתי מים.
    אחריי נכנסו לשירותים הבן והבת שלי ובטוח באו במגע עם הזרע שלי כולל באיברי מינם הזכרי והנקבי,ובטח גם ניתז עליהם מהמים,הפיפי,והזרע שבתוך האסלה כששכחתי להוריד מים.
    אם יש לי מחלה זיהומית מדבקת שאני לא יודע מזה,האם כך אפשר להידבק באיידס,או עגבת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איידס ועגבת

הוספת תגובה

• איידס ו

ד''ר אכי פרידמן
    20/04/2009

האפשרות קיימת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה עושים?

חנן
    21/04/2009

עושים בדיקות גם לאיידס וגם לעגבת?
    אם כן,מתי איך כמה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו