קנדילומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנדילומה
    דנה
    21/04/2009

לבעלי אובחנה קנדילומה והוא נתבקש להסירן בלייזר,תקופה מאודדדד ארוכה מגרד לו באיבר המין והוא לא ממש התיחס לזה...יש לו המון נקודות שחורות וחלקן מחוברות...האם זה מסוכן?ויכול שלא נדע להוביל למשהו אם לא מטופל בזמן?או שזו רק בעייה אסתטית?מה דרך הטיפול בלייזר ותקופת ההחלמה וכמה זמן צריך להימנע ממגע מיני?אני טרם נבדקתי האם אפשר אם חלילה נדבקתי לראות את זה בעין והאם גניקולוג אמור לעשות לי בדיקה?אשמח למענה וסורי על האורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנדילומה

הוספת תגובה

• ושאלה נוספת

דנה
    21/04/2009

אם הייתי אצל רופא נשים לפני חודשיים בגלל פיטריה בנרתיק עשה לי בדיקה,ולא אמר דבר שקשור לקנדילומה זה אומר שמצבי בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא בהכרח! נדרשת...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    21/04/2009

..בדיקה מכוונת לשלילת קונדילומה - משטח PAP וכן קולפוסקופיה.
    רצוי לחזור על בדיקות אלו כל 6 חדשים כוון ש"תקופת הדגירה" בין ההדבקה בקונדילומה לבין התפתחות הנגעים עלולה להמשך חודשים רבים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח אם תענה לי על החלק ה1 של השאלה

דנה
    21/04/2009

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו