פצעים באזור איבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים באזור איבר המין
    לירון
    09/05/2009

כלפני שנה וחצי התחילו להופיע לי פצעים, כמו חצ'קונים (בהתחלה זה מן בליטה כואבת ואח"כ נהיה מוגלה ואח"כ נשאר סימן אדום) באזור איבר במין, בטן תחתונה, כשזה התחיל חשבתי שזה נגרם עקב גילוח שערות באזור, אך אחרי שהפסקתי לגלח, עד היום עדיין יוצאים לי מידי פעם חצ'קונים באזור. זה מציק, ואף כואב ולא אסתטי, ונשאר אח"כ סימן אדום.
    יש לי גם אקנה בפנים, הייתי לוקחת רואקוטן, שלא עזר לי במיוחד, האם זה אותו סוג של פצעים? או שזה בכלל סימינים למחלת מין?
    ומה אני יכולה לעשות בנידון.

ושאלה נוספת, יש לי מן כתמים אדומים\ סגולים ובינהם כתמים לבנים על היד, זה נראה ממש מוזר ומדאיג, אולי זה בגלל שהייתי קצת בשמש בתקופה שלקחתי רואקוטן? שמתי לב שכשקר היד נהיית קצת יותר סגולה, והכתמים יותר בולטים למראית העין.
    מה זה אומר? אולי זה סרטן בכלל??

בבקשה תענו לי על זה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעים באזור איבר המין

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אכי פרידמן
    11/05/2009

אין קשר בין התופעות. הקשר היחיד הינו תגובת עורך לפצעים בעור כלומר היווצרות סימנים באזורים השונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו