כתמים לבנים בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמים לבנים בפנים
    דנה
    19/07/2009

שלום רב,
    בתי בת שנתיים וחצי ולאחרונה הבחנו בכתמים לבנים על הפנים, מעט יותר לבנים מהצבע הרגיל של הפנים בעיקר באזור הלחיים.מרקם העור נשאר חלק ורגיל. מה הסיבה לזה והאם אפשר לטפל? יש לציין שהיא סובלת מאסטמה של העור הולכת ובאה, כרגע אין לה.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמים לבנים בפנים

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אכי פרידמן
    19/07/2009

לעיתים מדובר בתופעה עורית המרמזת על הפוטנציאל האלרגי (כמו במקרה להלן) . תופעה זו סביר שתחלוף בתום העשור הראשון לחיי הילדה ואינה דורשת טיפול כלשהו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמים לבנים בעור הפנים...

נדב
    19/07/2010

אני ילד בן 13 יש לי כתמים לבנים בעור הפנים ...בלחיים בעיקר ויש לי את זה מגיל 7 פחות או יותר ותמיד ההורים שלי חשבו שזה יחלוף עם הזמן עברו 6 שנים וזה לא עבר ואני רוצה לעשות לזה סוף !!!! מישהו יכול להגיד לי מה התרופה לזה ??? אמרו לי שזה חוסר ויטמינים ממני :נדב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נדב, אם גם אתה סובל עדיין מ...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    25/07/2010

.. נגעי Pityriasis alba אזי הטיפול היחיד הנו המנעות משיזוף הפנים כדי להפחית את הניגודיות בין האזורים השזופים לכתמים הבהירים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו