בנזמיצין טופיקל ג'ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנזמיצין טופיקל ג'ל
    עדי
    24/07/2009

שלום!

אני סובלת מאקנה בינונית-קשה,הרופא עור שלי נתן לי בנזמיצין טופיקל ג'ל,הבנתי שיש לעשות הפסקה של כמה ימים לאחר שבועיים של שימוש במשחה. זה נכון ונחוץ??

אני התחלתי להשתמש במשחה לפניי חמישה ימים.
    לפעמים זה גם קצת מגרד,אבל ממש מעט..זה היגיוני??

עוד דבר,האם צריך להשתמש במקדם הגנה בזמן השימוש במשחה?והאם למרוח את המקדם לפניי שאני מורחת את המשחה או אחריי?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנזמיצין טופיקל ג'ל

הוספת תגובה

• בנזמיצין טופיקל ג'ל

אנה
    25/07/2009

שלום!
    גם לי לפניי כשבוע רשם הרופא את בנזמיצין טופיקל ג'ל וכדורי מינוציקלין.
    יש לי כמה שאלות:
    לגבי הג'ל-מה אופן השימשו בו? האם עליי למרוח על כול הפנים או רק נקודתית על פצעים?האם יש לשטוף את הפנים עם סבון לפנים לפני כן? והכי חשוב האם אחרי המריחה יש צורך לשטוף או להסיר את הג'ל באיזה שהוא אופן?האם זה מוריד רק את הפצעים הקיימים או גם מונע את הופעתם?
    לגבי הכדורים-מה בדיוק מומלץ לא לאכול בסמוך לנטילת התרופה.הרוקח אמר לי מוצרי חלב,האם יש עוד משהו?ומתי אני כן יכולה לאכול מוצרי חלב במהלך התקופה בה אני נוטלת? הבנתי שזוהי תרופה אנטיביוטית-האם עלי להמנע גם מאלכוהול במהלך הטיפול?

בבקשה לענות לי בהקדם! תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אכי פרידמן
    29/07/2009

1. אין לדעתי צורך לעשות הפסקה בטיפול.
    2. הגיוני.
    3. רצוי להשתמש במקדם הגנה לאחר השימוש בתכשיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו