מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בנזמיצין טופיקל ג'לעדי24/07/2009
שלום!
אני סובלת מאקנה בינונית-קשה,הרופא עור שלי נתן לי בנזמיצין טופיקל ג'ל,הבנתי שיש לעשות הפסקה של כמה ימים לאחר שבועיים של שימוש במשחה. זה נכון ונחוץ??
אני התחלתי להשתמש במשחה לפניי חמישה ימים.
לפעמים זה גם קצת מגרד,אבל ממש מעט..זה היגיוני??
עוד דבר,האם צריך להשתמש במקדם הגנה בזמן השימוש במשחה?והאם למרוח את המקדם לפניי שאני מורחת את המשחה או אחריי?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנזמיצין טופיקל ג'ל
אנה25/07/2009שלום!
גם לי לפניי כשבוע רשם הרופא את בנזמיצין טופיקל ג'ל וכדורי מינוציקלין.
יש לי כמה שאלות:
לגבי הג'ל-מה אופן השימשו בו? האם עליי למרוח על כול הפנים או רק נקודתית על פצעים?האם יש לשטוף את הפנים עם סבון לפנים לפני כן? והכי חשוב האם אחרי המריחה יש צורך לשטוף או להסיר את הג'ל באיזה שהוא אופן?האם זה מוריד רק את הפצעים הקיימים או גם מונע את הופעתם?
לגבי הכדורים-מה בדיוק מומלץ לא לאכול בסמוך לנטילת התרופה.הרוקח אמר לי מוצרי חלב,האם יש עוד משהו?ומתי אני כן יכולה לאכול מוצרי חלב במהלך התקופה בה אני נוטלת? הבנתי שזוהי תרופה אנטיביוטית-האם עלי להמנע גם מאלכוהול במהלך הטיפול?
בבקשה לענות לי בהקדם! תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אכי פרידמן29/07/20091. אין לדעתי צורך לעשות הפסקה בטיפול.
2. הגיוני.
3. רצוי להשתמש במקדם הגנה לאחר השימוש בתכשיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?