פטריית שמש וסבוראה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריית שמש וסבוראה
    יאיר
    01/08/2009

שלום.
    הנני חייל ולאחרונה סבלתי ממין סוג של פצעים אדומים כמו פריחה על הפנים, באזור האף והגבות וסבלתי גם מגירודים בקרקפת באזור האחורי של הראש. לאחרונה גם ראיתי שיש לי קטמים לבנים על הגב.
    ניגשתי לרופא היחידה והראתי לו את הבעיה שיש לי בעור הפנים,ברקרפת ואת הקטמים שעל גבי והוא אמר לי שבפנים ובראש יש לי סבוראה ובגב יש לי פטריות שמש.
    מה במפריע לי זה שביקשתי שיתן לי הפנייה לרופא עור ,אך הוא אמר לי שלא צריך ונתן לי מירשם למישחה שקוראים לה ניזורל וגם שמפו ניזורל ואמר לי שעם השמפו פשוט להשים גם על הגב במקום של הפטריות שמש.
    מה השמפריע לי זה שהרופא שביחידה שלי הוא לא רופא עור ואני לא יודע אם מה שהוא נתן לי זה באמת מה שאני צריך.
    האם מה שהרופא נתן לי אכן מתאים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריית שמש וסבוראה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה...

יאיר
    02/08/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אכי פרידמן
    09/08/2009

בהנחה שהאבחנות נכונות, הטיפול הינו טוב, התמד עם הטיפול לפחות 6 שבועות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו