מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפסאור07/08/2009
שלום,
לפני כחודשיים וחצי התעלפתי והורי לקחו אותי למיון. במיון איבחנו אותי עם מחלקת הנשיקה , אך עצם היותי חיילת לא לקחו בדיקות דם לאישור אלא ביקשו ממני לבצע אותן בצבא.
בדיקות הדם חזרו שליליות, אבל הרופא שלח אותי לראות רופאה למחלות זיהומיות , אשר ביקשה ממני לחזור על בדיקות הדם והוסיפה עוד מחלות רבות נוספות.
מבדיקות הדם יצא כי יש לי הרפס((HSV IgM חיובי ), הבעיה בעניין היא שאין לי פצעים באזור השפה או באזור איבר המין ,כמו כן אני פעילה מינית ולא הייתי.
בעברי, גיל 14, חליתי בשלבקת חוגרת שאני יודעת כי היא הינה סוג של הרפס.
שאלתי היא, האם יכול להיות שהשלבקת החוגרת חזרה (יש לי גירויי נוראי בבית השחי וגם עצם הליחצה על אימי על אזור בית השחי אשר שרף לפני כחודשיים וחצי גרם להתעלפותי) והיא באזור בית השחי? והאם יתכן שאכן מדובר בכלל בשלבקת חוגרת למרות שיצא לי בדיקה חיובית להרפס רגיל?
אשמח לתשובה, הרופא יחידה אמר לי לחכות ולהתייעץ עם הרופאה שביקשה את הבדיקות והתור שלי רק עוד חודש ואיני יודעת מה לעשות .
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה מנסיון
נדב09/08/2009וירוסים שגרמו לך לבעייה ולחשד ממחלת הנשיקה הם מאותה משפחה של נגיפי הרפס
יש טיפולים שממגרים את מחלת הנשיקה אך הם לא במסגרת רפואת עור קונבציונלית.
תחפשי בגוגל את המילה מחלת נשיקה
מנסיון שלי עם צרה דומה שנפתרה בטיפול ברפואה משלימה.
נדב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אכי פרידמן09/08/2009אין הרבה מה לעשות. אל תקשרי בין השלבקת החוגרת והתופעות הנוכחיות. משמעות בדיקת הדם שבעבר הקרוב היה לך התקף של הרפס. אין דחיפות המתיני לפגישה עם הרופאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?